Olet täällä

Energiankulutus hallintaan Elenia Aina -palvelulla

Elämä vaatii ympärilleen valoa ja lämpöä. Lämmintä tunnetta iholle, lämpimiä ajatuksia läheisille. Lämmin koti on pohjoisen arjen luksusta. Sitä me Eleniassa haluamme turvata ja vaalia. Kehitimme Elenia Aina -palvelun helpottamaan energiatehokasta elämää. Elenia Aina tarjoaa mahdollisuuden perehtyä oman kodin energiankulutukseen jopa tunnin tarkkuudella.

Sähkölaskun sisältö voi askarruttaa. Haluamme palvelulla kertoa mahdollisimman konkreettisesti, milloin taloudessasi on energiapiikkejä, jotta voisit hallita niitä paremmin. Samalla voit myös vertailla sähkönmyyjien hintoja ja löytää juuri sinulle sopivan kumppanin.

Elenia Aina on palvelu ihmisille. Sen käyttö on paitsi hyödyllistä ja maksutonta, myös helppoa. Ota hyöty irti ja sähkönkulutus hallintaan!

Elenia Aina käyttöönotto

• Katso Elenian laskulta asiakasnumero ja käyttäpaikan numero
• Luo käyttäjätili osoitteessa asiakas.elenia.fi
• Saat sähköpostiisi linkin, jonka kautta pääset luomaan salasanan
• Kirjaudu palveluun asiakas.elenia.fi tai lataa sovellus älylaitteeseesi

Katso videolta miten rekisteröidyt palvelun käyttäjäksi

 

 

Elenia Aina -palvelu lyhyesti

Vertaa sähkösopimusten hintoja
Palvelun avulla voit nyt verrata eri sähkönmyyjien hintoja ja löytää sinulle sopivan sähkösopimuksen. Verkkoyhtiönä Elenia siirtää sähkön käyttöösi.

Kulutustiedot nopeasti
Valitse haluatko seurata sähkönkulutustasi päivän, viikon, kuukauden, vuoden tai jopa 5 vuoden ajalta kilowattitunteina tai euroina. Palvelussa on myös kaukolämmön ja maakaasun seurantatiedot. Edellisen kuukauden tiedot voit saada myös sähköpostiisi.

Vertailutiedot helposti
Vertaa eri kohteidesi kulutusta keskenään tai omaa kulutustasi toisiin käyttäjiin.

Laskut varmassa tallessa
Näet laskut aikajärjestyksessä, maksutilanteen ja yhteenvedon aikaisemmista laskuista.

Vikapalvelua
Näet saamasi viestit sähkö- ja huoltokatkoista sekä katkokorvaukset. Sähkökatkokartta näyttää tilanteen reaaliajassa. Myös vikailmoituksen teet nopeasti.

Kiva käyttää
Käyttöliittymä on tehty yhdessä asiakkaiden kanssa.


Katso videolta yhteenveto Elenia Aina -palvelusta:

 

Maksuton tekstiviestipalvelu sähkökatkoissa

Kun tilaat maksuttoman tekstiviestipalvelun, saat tekstiviestillä tai sähköpostitse ilmoituksen tiedossamme olevasta sähkökatkosta ja arvion korjausajasta. Kun sähköt ovat taas päällä, lähetämme sinulle uuden viestin. Palvelu on käytössä vuorokauden kuluessa tilauksesta. Huom! Vian ollessa keskijännitteisessä runkoverkossa, saamme automaattisen vianrajauksen avulla sähköt palautettua nopeasti osalle asiakkaista. Näissä tapauksissa  emme lähetä enää viestiä arvioidusta korjausajasta tai sähkökatkon aiheuttajasta. Tutustu sopimusehtoihin    

Usein kysyttyä - Kysymyksiä ja vastauksia Elenia Aina -palvelusta

Mobiilikäyttäjälle

Jos haluat hoitaa sähköasioitasi mobiilisti, ota käyttöösi maksuton Elenia Aina -apsi klikkaamalla alla olevia sovelluskauppojen kuvia.
  
Kun olet ladannut sovelluksen puhelimeesi, rekisteröidy Elenia Aina -palvelun käyttäjäksi täällä. Sen jälkeen voit kirjautua Elenia Aina -tunnuksilla palveluun. Lue lisää

Vinkit energian säästämiseen

Vinkit löydät täältä.

Elenia Lämmön asiakas tutustu tästä Lämpöluotsiin, josta löytyy monipuolisesti lämmitykseen liittyvää tukea ja tietoa.

 
1