Olet täällä

Elenia Aina palvelee 24/7

Elenia Aina -kampanjan palkinnot on arvottu 

Kaikki 31.12.2016 mennessä Elenia Aina -palveluun rekisteröityneet asiakkaamme olivat mukana arvonnassa, jossa palkintoina oli tuhannen euron matkalahjakortti ja 50 paria kotimaisia villasukkia. Palkintojen arvonnat suoritettiin 5.1.2017. Tuhannen euron matkalahjakortin voittaja on Timo Heinolasta. Villasukkien voittajat saavat sukat postitse viikolla 2-3. Onnittelut voittajille ja kiitos kaikille Elenia Aina -palveluun rekisteröityneille!

Ota käyttöösi Elenia Aina -palvelu

Uudistettu Elenia Aina -palvelu on kätevä käyttää, myös mobiilisti. Voit hoitaa energia-asioitasi ja seurata energiankäyttöäsi entistä  helpommin silloin kun sinulle sopii.

Katso videolta miten rekisteröidyt palvelun käyttäjäksi:

 


Katso videolta mitä kaikkea voit tehdä Elenia Aina -palvelussa:

Vertaa sähkösopimusten hintoja
Palvelun avulla voit nyt verrata eri sähkönmyyjien hintoja ja löytää sinulle sopivan sähkösopimuksen. Verkkoyhtiönä Elenia siirtää sähkön käyttöösi.

Kulutustiedot nopeasti
Valitse haluatko seurata sähkönkulutustasi päivän, viikon, kuukauden, vuoden tai jopa 5 vuoden ajalta kilowattitunteina tai euroin. Palvelussa on myös kaukolämmön ja maakaasun seurantatiedot . Edellisen kuukauden tiedot voit saada myös sähköpostiisi.

Vertailutiedot helposti
Vertaa eri kohteidesi kulutusta keskenään tai omaa kulutustasi toisiin käyttäjiin.

Laskut varmassa tallessa
Näet laskut aikajärjestyksessä, maksutilanteen ja yhteenvedon aikaisemmista laskuista.

Uutta vikapalvelussa
Näet saamasi viestit sähkö- ja huoltokatkoista sekä katkokorvaukset. Sähkökatkokartta näyttää tilanteen reaaliajassa. Myös vikailmoituksen teet nopeasti.

Kiva käyttää
Uudistettu käyttöliittymä on tehty yhdessä asiakkaiden kanssa.

Elenia Mukana -mobiilipalvelu on nyt myös Elenia Aina. Nimi muuttuu laitteessasi, kun päivität sovelluksen. 

Rauli-myrskyn vakiokorvaukset ja hyvitykset 

Asiakkaamme saavat vakiokorvauksen yli 12 tunnin sähkökatkosta. Yli 6 tunnin sähkökatkosta maksamme Elenian oman hyvityksen. Elenia Aina -palvelun kohdassa Vikapalvelu voit tarkistaa oman korvaussummasi ja voit ilmoittaa tilinumeron  mahdollista palautusta varten etusivun oikeassa yläreunassa kohdassa Käyttäjäprofiilin asetukset.  

Maksuton tekstiviestipalvelu sähkökatkoissa

Tilaa maksuton tekstiviestipalvel. Saat tekstiviestillä tai sähköpostitse ilmoituksen tiedossamme olevasta sähkökatkosta ja arvion korjausajasta. Kun sähköt ovat taas päällä, lähetämme sinulle uuden viestin. Palvelu on käytössä vuorokauden kuluessa tilauksesta. Huom! Vian ollessa keskijännitteisessä runkoverkossa, saamme automaattisen vianrajauksen avulla sähköt palautettua nopeasti osalle asiakkaista. Näissä tapauksissa  emme lähetä enää viestiä arvioidusta korjausajasta tai sähkökatkon aiheuttajasta.
Tutustu sopimusehtoihin    

Usein kysyttyä - Kysymyksiä ja vastauksia

Mobiilikäyttäjälle

Jos haluat hoitaa sähköasioitasi mobiilisti, ota käyttöösi maksuton Elenia Aina -apsi klikkaamalla alla olevia sovelluskauppojen kuvia.
  
Kun olet ladannut sovelluksen puhelimeesi, rekisteröidy Elenia Aina -palvelun käyttäjäksi täällä. Sen jälkeen voit kirjautua Elenia Aina -tunnuksilla palveluun. Lue lisää

Välkkyjen vinkit energian säästämiseen

Välkyt ovat energiafiksu perhe. Veikko ja Veera säästävät yhdessä Väinön, Viivin ja Veetin kanssa; energiaa arjen pienillä teoilla. Ota Välkkyjen vinkeistä vaarin tinkimättä arjen sujuvuudesta. Hyvää ympäristölle, herkkua lompakolle! Vinkit löydät;Facebookista ja;Twitteristä ja täältä.

Elenia Lämmön asiakas tutustu tästä Lämpöluotsiin, josta löytyy monipuolisesti lämmitykseen liittyvää tukea ja tietoa.

 
1