Olet täällä

Elenia Aina palvelee 24/7

Ota käyttöösi Elenia Aina -palvelu

Uudistettu Elenia Aina -palvelu on kätevä käyttää, myös mobiilisti. Voit hoitaa energia-asioitasi ja seurata energiankäyttöäsi entistä  helpommin silloin kun sinulle sopii.

Katso videolta miten rekisteröidyt palvelun käyttäjäksi:

 

Elenia Aina -palvelu lyhyesti

Vertaa sähkösopimusten hintoja
Palvelun avulla voit nyt verrata eri sähkönmyyjien hintoja ja löytää sinulle sopivan sähkösopimuksen. Verkkoyhtiönä Elenia siirtää sähkön käyttöösi.

Kulutustiedot nopeasti
Valitse haluatko seurata sähkönkulutustasi päivän, viikon, kuukauden, vuoden tai jopa 5 vuoden ajalta kilowattitunteina tai euroina. Palvelussa on myös kaukolämmön ja maakaasun seurantatiedot. Edellisen kuukauden tiedot voit saada myös sähköpostiisi.

Vertailutiedot helposti
Vertaa eri kohteidesi kulutusta keskenään tai omaa kulutustasi toisiin käyttäjiin.

Laskut varmassa tallessa
Näet laskut aikajärjestyksessä, maksutilanteen ja yhteenvedon aikaisemmista laskuista.

Vikapalvelua
Näet saamasi viestit sähkö- ja huoltokatkoista sekä katkokorvaukset. Sähkökatkokartta näyttää tilanteen reaaliajassa. Myös vikailmoituksen teet nopeasti.

Kiva käyttää
Käyttöliittymä on tehty yhdessä asiakkaiden kanssa.


Katso videolta mitä kaikkea voit tehdä Elenia Aina -palvelussa:

 

Maksuton tekstiviestipalvelu sähkökatkoissa

Kun tilaat maksuttoman tekstiviestipalvelun, saat tekstiviestillä tai sähköpostitse ilmoituksen tiedossamme olevasta sähkökatkosta ja arvion korjausajasta. Kun sähköt ovat taas päällä, lähetämme sinulle uuden viestin. Palvelu on käytössä vuorokauden kuluessa tilauksesta. Huom! Vian ollessa keskijännitteisessä runkoverkossa, saamme automaattisen vianrajauksen avulla sähköt palautettua nopeasti osalle asiakkaista. Näissä tapauksissa  emme lähetä enää viestiä arvioidusta korjausajasta tai sähkökatkon aiheuttajasta.
Tutustu sopimusehtoihin    

Usein kysyttyä - Kysymyksiä ja vastauksia Elenia Aina -palvelusta

Mobiilikäyttäjälle

Jos haluat hoitaa sähköasioitasi mobiilisti, ota käyttöösi maksuton Elenia Aina -apsi klikkaamalla alla olevia sovelluskauppojen kuvia.
  
Kun olet ladannut sovelluksen puhelimeesi, rekisteröidy Elenia Aina -palvelun käyttäjäksi täällä. Sen jälkeen voit kirjautua Elenia Aina -tunnuksilla palveluun. Lue lisää

Välkkyjen vinkit energian säästämiseen

Välkyt ovat energiafiksu perhe. Veikko ja Veera säästävät yhdessä Väinön, Viivin ja Veetin kanssa; energiaa arjen pienillä teoilla. Ota Välkkyjen vinkeistä vaarin tinkimättä arjen sujuvuudesta. Hyvää ympäristölle, herkkua lompakolle! Vinkit löydät;Facebookista ja;Twitteristä ja täältä.

Elenia Lämmön asiakas tutustu tästä Lämpöluotsiin, josta löytyy monipuolisesti lämmitykseen liittyvää tukea ja tietoa.

 
1