Olet täällä

Artikkelit

Miten ostan lämpöä?

Lämmitys on yksi kodin tärkeitä perustoimintoja ja oikea päätös lämmitysratkaisusta luo elämiseen turvaa ja mukavuutta.
Kaukolämpö on Suomen suosituin lämmitysmuoto, eikä ihme, onhan sen lähes 100 % varma ja huoleton ratkaisu. Lisääntynyt uusiutuvien polttoaineiden käyttö tekee siitä
myös vastuullisen valinnan.

Ojoistenkatu 1 uusi kaukolämpölaitteiston: "Kaukolämpö on varma ja taloudellinen vaihtoehto"

Osoitteessa Ojoistenkatu 3 kaksi tyytyväisen oloista miestä istuu pihakeinussa.
– Ilma on kaunis, rauhallinen ja mukava asuinalue ja taloyhtiössä asiat ovat kunnossa. Niin, ja lomamatka tiedossa, niin mikäs tässä on ollessa, hymyilee Juha Rantala.
Rantala toimii asunto-osakeyhtiö Ojoistenkatu 1 hallituksen puheenjohtajana. Keinukaverina on puolestaan kokenut isännöitsijä Pertti Partanen, REIM Group.
– Ojoistenkatu 1 täyttää ensi vuonna 50 vuotta. Ihan niin kauan en ole ollut kiinteistön kanssa tekemisissä, mutta 21 vuotta kuitenkin, naurahtaa Partanen.

Kaukolämmön luotettavuus tärkeää Lidlille

Esittelemme juttusarjassamme kaukolämmön käyttäjiä. Tällä kertaa vuorossa on Suomen kolmanneksi suurin päivittäistavaraketju Lidl, jonka suuri jakelukeskus Laukaassa lämpiää kaukolämmöllä.

Kaukolämpö taloudellisesti järkevä lämmitysmuoto Elenia Lämmön alueilla

Kaukolämpö osoittautui Elenia Lämmön asiakasalueilla ja asiakasryhmissä yleensä kokonaistaloudellisesti edullisimmaksi lämmitysmuodoksi 15 vuoden ajanjaksolla tarkasteltuna. Tarkastelun laati puolueeton energiaratkaisujen asiantuntijayritys One1 ja siinä vertailtiin eri lämmitysvaihtoehtoja uusille sekä vanhoille rivi- ja kerrostaloille. Tutkitut lämmitysvaihtoehdot olivat kaukolämpö, maalämpö, poistoilmalämpöpumppu sekä ilmavesilämpöpumppu.

Elenia Lämpö on järkevää ja mukavaa

Takkatuli on kaunis ja lämmin, mutta ei kuitenkaan kaiken kattava ratkaisu. Elenia Lämpö sen sijaan on juuri sitä. Hyvinvoinnin ja huolettomuuden takaa luotettava ja oikein toimiva lämmitys.

Mitä saat lämpölaskusi vastineeksi?

Palvelu, joka toimii lähes 100% varmasti, on huoleton käyttäjälleen sekä vastuullisesti tuotettu. Kuulostaa melkein liian hyvältä ollakseen totta. Mitä sinä siis olisit valmis tällaisesta maksamaan?

Kiertotalous on Elenia Lämmön arkipäivää

Kiertotalouden periaatteet otetaan Elenia Lämmöllä huomioon jokapäiväisessä tekemisessä. Lisäksi tarjotut lisäpalvelut auttavat myös asiakkaita toteuttamaan toiminnassaan materiaali- sekä energiatehokkuutta.

Homma kuntoon rahoitusta myöten - Keilakatu 8 uusi kaukolämmityslaitteiston

Elokuussa päätös ja syyskuussa homma oli tehty. Nyt voi sanoa, että tämän talon kaukolämmityslaitteisto on kunnossa pitkälle tulevaisuuteen, sanoo isännöitsijä Markku Kokkonen isännöintitoimisto REIM Hämeenlinna Oy:stä.

Kaukolämmitteisen talon 25-vuotias lämmityslaitteisto alkoi olla elinkaarensa päässä. Asunto Oy Keilapuiston hallitus päätti, että laitetaan homma kuntoon ja tarttui Elenia Lämmön tekemään kokonaisvaltaiseen tarjoukseen. Tähän pakettiin kuului kaikki: tarvittava tekniikka, asennus, käyttöönotto ja myös rahoitus.

Lämmön lähteillä lähimetsässä

Ympäristölle ystävällistä Elenian kaukolämpöä tuotetaan peräti 68-prosenttisesti uusiutuvilla, kotimaisilla puupohjaisilla polttoaineilla. Lämpölaitostemme lähialueilta hankitun energiapuun ansiosta ekologinen jalanjälki pysyy pienenä – kiitos järkevän logistiikan ja lyhyiden kuljetusmatkojen.

Sivut