Olet täällä

Uuraisten kunta

Kaukolämpö on Uuraisten kunnassa tuttu ja hyväksi todettu lämmitysmuoto. Keskustan kiinteistöt ovat laajasti kaukolämmön piirissä, ja tuorein kaukolämpöön liitetty kohde on rakenteilla oleva kerrostalo. Seuraavaksi kaukolämpöön on tarkoitus liittää koulun laajennusosa, johon tulee liikuntahalli ja seitsemän uutta luokkaa.

-  Kaukolämmössä meille on tärkeintä kokonaistehokkuus, toimitusvarmuus, hinta sekä ympäristöystävällisyys. Lämpö on kotimainen tuote, jonka käyttö on vastannut odotuksiamme hyvin, kunnanjohtaja Juha Valkama kertoo.

Vahvaa ja toimivaa yhteistyötä

Uuraisten kunta ja Elenia Lämpö ovat tehneet hyvää ja vuorovaikutteista yhteistyötä jo useiden vuosien ajan.

- Elenia on hoitanut yhteistyötä kiitettävästi ja ottanut hyvin huomioon paikalliset olosuhteet. On hienoa, että yritys on panostanut alueeseemme kehittämällä kaukolämpötoimintaa. Uuraisten kunta on kasvavaa ja kehittyvää aluetta, toivottavasti voisimme tulevaisuudessa jatkaa yhteistyötämme myös jonkin pilotti-projektin merkeissä, Valkama toteaa.

Luonnollisen kasvun Uurainen

Uuraisten kunta sijaitsee Keski-Suomen maakunnassa. Uurainen tarjoaa asukkailleen puhtaan, luonnonläheisen ja turvallisen elinympäristön kattavien palveluiden ja hyvien liikenneyhteyksien äärellä. Kirkonkylästä on Jyväskylään puolen tunnin matka ja lentokentälle ennättää reilussa vartissa. Kehittyvä kunta pysyttelee ajan hermolla ja tarjoaa myös yrityksille monipuoliset edellytykset toimia.

www.uurainen.fi

0