Olet täällä

Siirtotuotteet ja hinnat

Voit valita sähkönsiirtotuotteen tarpeesi ja kulutuksesi mukaan. Autamme sinua oikean sähkönsiirtotuotteen valinnassa - ota yhteyttä.

Yleissiirto

Sähkön käyttösi painottuu päiväaikaan ja lämmitysmuotosi on muu kuin sähkö. Tuote sopii omakotitaloihin, kerros- ja rivitaloihin sekä loma-asuntoihin. Sopii myös yritykselle, jonka lämmitysmuoto on muu kuin sähkö ja sähkönkäyttö rajoittuu päiväaikaan. Siirtohinta pysyy samana vuorokauden ja vuoden ympäri.

Yösiirto

Käytät sähköä myös yöllä ja sinulla on sähkölämmitys. Tuote sopii sähkölämmitteisiin omakotitaloihin ja rivitaloasuntoihin. Sopii myös yritykselle, jolla on sähkölämmitys, jäähdytys tai jossa tehdään vuorotyötä. Siirtohinta vaihtuu edullisemmaksi siirryttäessä päiväajasta yöaikaan.

Vuodenaikasiirto

Sinulla on mahdollisuus täydentää sähkölämmitystä muilla vaihtoehdoilla talvikautena. Tuote sopii omakotitaloihin ja rivitaloasuntoihin, joissa on varaava sähkölämmitys. Sopii myös yritykselle, joka täydentää sähkölämmitystä muilla vaihtoehdoilla talvikautena. Siirtohinta vaihtuu edullisemmaksi siirryttäessä talvikaudesta kesäkauteen sekä talvikaudella öisin ja sunnuntaisin.

Verkkopalveluhinnastot

Tutustu verkkopalveluhinnastoihimme täällä

Verkkopalveluehdot

Verkkopalveluehdot VPE 2014 (pdf)
Verkkopalveluehdot ruotsi NTV 2014 (pdf, Nättjänstvillkor)
Verkkopalveluehdot englanti TNS 2014 (pdf, Terms of Network Service)

Tehosiirtotuotteet

Yrityksillä, joiden sähkönkäyttötarve on suuri ja pääsulake suurempi kuin 100 A, siirtotuote muuttuu tehopohjaiseksi.

Tehosiirto 1 (0,4 kV jännite)

Sopii yritykselle, jonka toiminta painottuu päiväaikaan. Siirtolaskuun vaikuttavat perus- ja energiamaksun rinnalla käytetyt pätö- ja loistehohuiput.

Tehosiirto 2 (0,4 kV jännite)

Sopii erityisesti 2-vuoroteollisuuden tarpeisiin sekä muuhun läpi vuorokauden tasaisesti sähköä käyttävään kohteeseen. Siirtolaskuun vaikuttavat perus- ja energiamaksun rinnalla käytetyt pätö- ja loistehohuiput.

Tehosiirto 3 (20 kV jännite)

Sopii suuryritykselle, jonka tehontarve pitkällä huipunkäyttöajalla on yli 800 kW. Sähköä siirretään 20 kV jännitteellä, mikä edellyttää, että asiakas omistaa ja ylläpitää itse sähkönjakeluun tarvittavan muuntamon. Siirtolaskuun vaikuttavat perus- ja energiamaksun rinnalla käytetyt pätö- ja loistehohuiput.

Tehosiirto 4 (20 kV jännite)

Sopii suuryritykselle, jonka huipputehontarve lähestyy 4 MW:a pitkällä huipunkäyttöajalla. Sähköä siirretään 20 kV jännitteellä, mikä edellyttää, että asiakas omistaa ja ylläpitää itse sähkönjakeluun tarvittavan muuntamon. Siirtolaskuun vaikuttavat perus- ja energiamaksun rinnalla käytetyt pätö- ja loistehohuiput.

1