Olet täällä

Sähkön päivä tänään - Osallistu haasteeseen ja voita suklaata!

Suomalainen sähköjärjestelmä on kansainvälisesti arvioiden edelläkävijä. Sähköä tuotetaan monipuolisesti eri energialähteistä, ja Suomen sähköntuotantoon ja sähkönjakelun varmuuteen satsataan mittavasti. Uusien digitaalisten palveluiden avulla voimme yhä paremmin vaikuttaa sähkönkäyttöömme. Suomessa otimme sähköverkkoyhtiönä ensimmäisenä käyttöön kaikille asiakkaillemme älykkäät sähkömittarit, joiden avulla asiakkaat saavat tarkkaa tietoa omasta sähkönkulutuksestaan.

Elenia Aina -palvelu – seuraa ja vaikuta omaan sähkönkäyttöösi
Helposti ja mobiilisti käytettävä Elenia Aina -palvelumme tarjoaa asiakkaillemme monipuolisesti tietoa ja palveluita. Palvelussa voit seurata sähkönkulutustasi kilovatteina ja euroina, päivä- kuukausi- tai vuositasolla. Tietoa sähkönkulutuksesta on Elenia Ainassa myös tunnin tarkkuudella. Ja jos rajut säät katkovat sähköjä, voit vaikka katsoa onko mökilläsi sähköt päällä. Tai vertaile sähkönmyyjien sähkösopimusten hintoja ja löydä itsellesi sopiva sähkönmyyjä. Tutustu Elenia Ainaan  http://www.elenia.fi/aina

Elenia Säävarma - sähköverkkoa maan alle
Rakennamme jatkuvasti lisää säävarmaa sähköverkkoa maakaapeloimalla sähköverkkoa maan alle turvaan myrskyiltä, ukkosilta ja lumikuormilta. Sähköverkon uudistaminen säävarmaksi eteni viime vuonna yli 3000 kilometriä ja sama tahti jatkuu tänä vuonna. Sähköverkostamme on maakaapeloitu nyt 40 prosenttia. Tavoitteemme on saada verkkoa maihin 70 prosenttia vuonna 2028. Jatkuvat investoinnit antavat paljon työtä maakuntiin.

Sähkö on osa sujuvaa arkea. Tule mukaan Sähkön päivään!