Uuden Lastensairaalan 2017 talkoot jatkuvat – Elenia kutsuu asiakkaansa mukaan

Uuden Lastensairaalan rakennustyöt alkoivat viime viikolla. Uusi Lastensairaala 2017 viestii talkoiden jatkuvan: ”Jokainen lahjoitus on edelleen äärimmäisen tervetullut ja tärkeä, sillä jokainen lahjoitettu euro vähentää lainarahan tarvetta.”

Uusi lastensairaala maksaa 160 miljoonaa euroa, josta HUS ja valtio maksavat puolet. Lastensairaalan rakentamiseksi perustettu tukiyhdistys on kerännyt lahjoituksina tähän mennessä 30 miljoonaa euroa. Talkoot jatkuvat, sillä sairaalan rahoituksessa on mukana kymmenien miljoonien lainaosuus, jota jokainen lahjoitettu lisäeuro lyhentää.

Kutsumme nyt Elenian asiakkaat mukaan talkoisiin, joihin osallistumisen olemme tehneet sinulle helpoksi. Asiakkaanamme voit tukea Uuden Lastensairaalan rakentamista maksuttomasti kahdella eri tavalla tai vaikka molemmilla.

Vaihda vaivattomaan e-laskuun ja me lahjoitamme puolestasi 50 senttiä lastensairaalalle. Tai lataa maksuton Elenia Mukana -mobiilisovellus ja me lahjoitamme puolestasi 50 senttiä lastensairaalalle. Tee molemmat ja kilautat euron lastensairaalalle.

Meille vastuu arjen sujumisesta on erottamaton osa päivittäistä työtämme ja palveluamme. Toimitamme sähkön perille käyttäjilleen. Yhteistyö Uusi Lastensairaala 2017 -hankkeen kanssa sopii vastuuseemme. Meille on ilo olla mukana tässä ainutlaatuisessa hankkeessa yhdessä asiakkaittemme kanssa.

Lisätietoja: www.elenia.fi/lastensairaala