Olet täällä

Elenian palvelu- ja materiaalihankinnat

Alaotsikko: 
Tehokasta toimintaa kumppaneiden kanssa
Valittu-teksti: 
Elenian palvelu- ja materiaalihankinnat
Korosta: 
Sisältöteksti: 

Olemme integroineet kumppanit ja toimittajat osaksi palveluitamme. Verkostomme sähköverkkojen rakentamisessa ja kunnossapidossa toimivat hyvin. Monipuoliset kumppanuudet ovat tehokkaita asiakashankkeissa, investointiprojekteissa ja sähkökatkojen hoidossa. Suomessa on vahvat jakeluverkkojen rakentamisen ja ylläpidon palvelumarkkinat. Kehitämme urakointikäytäntöä ja kannustamme uusia urakoitsijoita markkinoille.

Elenia toimii rakennuttajaorganisaationa. Meillä ei ole asennustoimintaa eikä omistuksia palvelumarkkinoilla. Kumppaneinamme on erikokoisia yrityksiä, jotka hoitavat kaikki sähköverkon rakentamiseen ja kunnossapitoon liittyvät työt.

Sopimuksemme perustuvat rakennusurakan yleisiin sopimusehtoihin YSE1998. Myös materiaalihankinta ja logistiikkapalvelut perustuvat kumppanuuksiin. Hankimme strategiset materiaalit suorin kansainvälisin tehdassopimuksin ja asennusmateriaalit sekä logistiikkapalvelut tukkuliikkeeltä.

Investoinneista paikallista työllisyyttä

Investointihankkeemme työllistävät vuosittain tuhat ihmistä. Rakennusalan kausivaihtelun haasteeseen olemme kehittäneet urakoitsijoitten kanssa projektijohtamisen vuosikellon, jonka avulla ohjaamme resurssointia tasaisemmin.

Teemme kumppaneidemme kanssa yhteistyötä kumppanuuksien johtamismallin mukaisesti. Tuloskortit edistävät tuloksellisuutta ja jatkuvaa parantamista. Teemme yhteistyötä myös sidosryhmiemme kanssa tavoitteena laaja yhteisrakentaminen.

Harmaassa taloudessa ja turvallisuudessa nollatoleranssi

Elenialla on nollatoleranssi harmaan talouden ja tapaturmien suhteen sekä omissa toiminnoissa että kumppanuuksissa. Ympäristön, turvallisuuden ja laadun seuranta on osa päivittäistä työtä. Yhdessä kumppaneiden kanssa vahvistamme luottamusta täsmälliseen, turvalliseen ja saumattomaan toimintaan.

Lisätietoja Elenian palvelu- ja materiaalihankinnoista: hankinta- ja rakennuttamisjohtaja Jarkko Kohtala, puh. 0400 513054 

Eettiset ohjeet kumppaneillemme (pdf)