Olet täällä

Seuraa kulutustasi

Elenia Aina -palvelu ja kirjeet kulutusseurantaan

Elenia Aina - palvelumme Sinulle 24/7

Maksuton Elenia Aina -palvelu on käytössäsi kellon ympäri ja hoidat jonottamatta sähkö-, kaukolämpö- ja maakaasuasiat silloin, kun sinulle parhaiten sopii. Nyt tiedät oman energiankulutuksesi helpommin kuin koskaan. Näet palvelusta näppärästi, paljonko sähköä, kaukolämpöä tai maakaasua kului viime viikolla tai vaikkapa samaan aikaan pari vuotta sitten. Elenia Aina näyttää kätevästi, kuinka paljon energiaa kuluu paukkupakkasilla tai kesäkuumalla.

Lue lisää Elenia Aina -palvelusta

Ota uusi Elenia Aina -palvelu käyttöösi ja siirry edelläkävijöiden joukkoon!

Rekisteröidy palveluun

Energiankulutuskirjeet

Kaukolämmön kulutusraportti sisältää hyödyllistä tietoa kaukolämmön käytöstäsi.

Asiakkaanamme saat postitse kaukolämmön kulutusraportin, josta sisältää hyödyllistä tietoa kiinteistösi kaukolämmön kulutuksesta. Raportissa kerrotaan graafisessa muodossa kaukolämmön todellinen ja sääkorjattu kulutustieto viimeiseltä viideltä vuodelta. Raportin ominaiskulutustieto puolestaan kuvaa, kuinka paljon energiaa kuluu keskimäärin kiinteistösi yhden kuutiometrin lämmittämiseen. Graafin vertailutiedosta näet, miten oma kulutuksesi suhtautuu muihin samantyyppisiin käyttäjiin.

Hymyilevä, neutraali tai surullinen ilme kertoo havainnollisesti, miten kaukolämpölaitteesi toimii.

Kerromme raportissa sinulle myös lämmityslaitteidesi jäähtyvyydestä. Jäähtyvyydeksi sanotaan kiinteistöön tulevan ja sieltä lämpökeskukselle palaavan kaukolämpöveden lämpötilojen erotusta. Jäähtyvyys kertoo, kuinka paljon kaukolämpövesi jäähtyy lämmönsiirtimessä. Mitä suurempi arvo on, sitä paremmin lämmitysjärjestelmäsi toimii. Tämä tieto on kuvattu graafilla, jonka sisältöä selitetään tarkemmin laitteiden toimintakykyä kuvaavilla ”hymynaamoilla”. Hymyilevä, neutraali tai surullinen ilme kertoo havainnollisesti, miten kaukolämpölaitteesi toimii.

Voit hyödyntää kulutusraporttia monin tavoin. Saat siitä perustietoa kaukolämmön käytöstäsi, ja lisäksi se auttaa sinua kulutuksen seurannassa, energian käytön tehostamisessa sekä mahdollisten vikojen havaitsemisessa.

 

Korosta: 
Valittu-teksti: 
Seuraa kulutustasi
Hover-ikoni: