Olet täällä

Tule Elenian materiaalikumppaniksi

Alaotsikko: 
Materiaaliratkaisuja kumppaneiden kanssa
Valittu-teksti: 
Tule Elenian materiaalikumppaniksi
Korosta: 
Sisältöteksti: 

Kehitämme jatkuvasti jakeluverkon rakentamisessa ja kunnossapidossa käytettäviä materiaaliratkaisuja yhdessä nykyisten ja uusien potentiaalisten kumppaneidemme kanssa. Olemme sitoutuneita pitkäjänteiseen kehitystyöhön. Toimimme avoimesti tavoitellen molempien osapuolten yhteistä etua. Tarjoamme monipuolisia toimintaa tukevia ratkaisuja.

Nykyiset kumppanimme ovat monikansallisia, innovatiivisia ja pitkäjänteiseen kehitystyöhön sitoutuneita. Hankimme strategiset materiaalit suorin kansainvälisin tehdassopimuksin sekä asennusmateriaalit ja logistiikkapalvelut tukkuliikkeeltä.

Tavoitteenamme on optimoida materiaalit, niiden asennettavuus ja varmistaa sähköverkon laatu. Hankintapolitiikka perustuu yhtiön strategiaan, arvoihin sekä eettisiin ohjeisiin.

Eettiset ohjeet kumppaneillemme (pdf)

Hankintapolitiikkamme (pdf)

Ota yhteyttä

Etsimme uusia ja vaihtoehtoisia ratkaisuja sekä kotimaisilta että kansainvälisiltä markkinoilta. Näetkö omassa toiminnassasi samoja piirteitä ja uskotko voivasi tarjota lisäarvoa Elenialle alan yhtenä edistyksellisimmistä verkkoyhtiöistä?

Yhteyshenkilömme sähköverkon materiaalihankintoihin liittyen: materiaali- ja logistiikkapäällikkö Turkka Kalliorinne, puh. 040 6614766

Sähköpostiosoitteet ovat muotoa etunimi.sukunimi@elenia.fi