Olet täällä

Tule Elenian urakoitsijakumppaniksi

Alaotsikko: 
Kumppanit kanssamme rakentamassa Elenia Säävarmaa
Valittu-teksti: 
Tule Elenian urakoitsijakumppaniksi
Korosta: 
Sisältöteksti: 

Haemme luotettavia kumppaneita rakentamaan kanssamme Elenia Säävarmaa sähköverkkoa. Olemme rakentaneet vuodesta 2009 lähtien maakaapeloituna kaiken uuden ja uudistettavan sähköverkon. Rakennamme säävarmaa sähköverkkoa noin 3000 kilometriä vuodessa.

Tavoitteemme on nostaa maakaapeloidun sähköverkon osuus 75 prosenttiin vuoteen 2028 mennessä. Sähköverkon uudistaminen työllistää maakunnissa vuosittain tuhat ihmistä.

Haemme kumppaneita myös sähköverkon suunnittelu-, rakentamis- ja kunnossapitotöihin sekä vianhoitoon ja kentän asiakaspalvelutöihin, jotka teemme yhteistyössä laajan kumppanuusverkostomme kanssa.

Vastuullista kumppanuutta

Vastuullisena rakennuttajana emme hyväksy harmaata taloutta. Edellytämme kumppaneiltamme, että tilaajavastuuasiakirjat ovat kunnossa. Kumppaneidemme tulee olla rekisteröityneitä Tilaajavastuun Luotettava  kumppani -rekisteriin.

Lisätietoja: www.tilaajavastuu.fi


 

Sopimuksemme perustuvat rakennusurakan yleisiin sopimusehtoihin YSE1998 ja KVR-urakointiin (kokonaisvastuurakentaminen). Sopimusurakoitsijalla tulee olla myös nimetty sähkötöiden johtaja.

Ota yhteyttä

Haluatko olla mukana kehityksen kärjessä alan edelläkävijäyritysten kanssa? Jos olet kiinnostunut yhteistyöstä, ota yhteyttä:

Jakeluverkkohankkeet:
- rakennuttaja Juhani Sinivuori, puh. 040 6739570

Sähköasema- ja voimajohtohankkeet:
- rakennuttaja Veijo Paasikivi, puh. 040 8420893

Lisätietoja Elenian urakoitsijakumppanuuksista ja palvelumarkkinoista: hankinta- ja rakennuttamisjohtaja Jarkko Kohtala, puh. 0400 513054

Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa: etunimi.sukunimi@elenia.fi

Kerro lyhyesti yrityksesi toiminta-alueesta ja referensseistä sekä mistä kohteista olet kiinnostunut. Saatuamme yhteydenottosi otamme sinuun yhteyttä keskustellaksemme mahdollisesta yhteistyöstä.

Elenia Säävarma -hankkeet on esitelty nettisivujemme kartalta osoitteessa www.elenia.fi/sahko/saavarma