Elenia työn­antajana

Elenialaiset hymyilevät ja tekevät pesiskäden

Suomen toiseksi suurin verkkopalveluyhtiö ja suurin energia-alan asiakaspalveluntuottaja

Elenian monipuoliset asiantuntijatehtävät tarjoavat merkityksellistä työtä sekä mahdollisuuden jatkuvasti kehittyä ammatissa. Asiakkaittemme arjen sujuminen on meille sydämen asia. Asiakas virittää työyhteisömme tavoittelemaan uusia tapoja palvella ja kehittää liiketoimintaamme. Meillä on tekemisen meininki, tulokset puhuvat puolestamme ja rohkeus uudistua vie meitä eteenpäin. Tietoon, taitoon ja kokemukseen perustuen edistämme energia-alan kehitystä.

Palvelemme verkkopalveluyhtiönä 435 000 asiakasta Kanta- ja Päijät-Hämeessä, Pirkanmaalla, Keski-Suomessa sekä Etelä- ja Pohjois-Pohjanmaalla. Palvelut tuotamme yhteistyössä kumppaniyhtiöittemme kanssa. Uudistamme ikääntyvää sähköverkkoa säävarmaksi ja kehitämme älykkään sähköverkon ratkaisuja. Edistämme sähkömarkkinoiden kehitystä hyödyntämällä uusimpia teknologiaratkaisuja.

Palveluliiketoimintamme tarjoaa energiayhtiöille asiakaspalvelua ja sähkömarkkinoihin liittyviä monipuolisia palveluita. Asiakasyritystemme kautta palvelemme yli miljoonaa energia-alan asiakasta.

Vastuullinen tapa toimia on meille luonnollinen osa työtämme ja palveluamme. Haluamme toimia vastuullisimpana energiapalveluiden ja markkinoiden uudistajana. Tämä vaatii meiltä vahvaa etukenoa sekä osaamisen monipuolista hyödyntämistä.

Elenia on rohkeiden edelläkävijöiden upea työyhteisö ja minun valintani joka päivä.

elenialaiset mies ja nainen katsovat puhelinta

Meillä töissä

Meitä elenialaisia on yli 300. Oletko sinä seuraava uusi elenialainen?
Lue lisää
Nuori mies kuuntelee musiikkia kuulokkeista silmät kiinni

Opiskelijalle

Etsitkö harjoittelupaikkaa, kesätöitä tai lopputyölle aihetta?
Lue lisää
Iloisia elenialaisia taukotiloissa kahvipaussilla

Avoimet työpaikat

Täältä löydät kaikki avoimet työpaikkamme.
Katso avoimet työpaikat