EleniaGO – nyt pelaamaan!

Hyppää kartalle, nappaa kuvat ja palkinnot!

Auta Matti Megawattia, Milli Ampeeria ja Aimo Volttia kukistamaan sähköverkkoa häiritsevät tihulaiset uudessa EleniaGO-mobiilipelissä.

Karkkilasta Hailuotoon

…ja Seinäjoelta Laukaaseen. Peliä voit pelata Elenian verkkoalueella.

Yli 80 000 kohdetta

Etsi kohteet kartalta, läheltä ja kaukaa. Kuvattavaa riittää!

Kivoja palkintoja

Kerää pisteitä, osallistu haasteisiin ja lunasta palkintoja!

Lataa EleniaGO

Peli on ladattavissa Google Playstä ja App Storesta.

Hyppää kartalle, nappaa kuvat ja kerää pisteet!

Auta Matti Megawattia, Milli Ampeeria ja Aimo Volttia kukistamaan sähköverkkoa häiritsevät tihulaiset! Ehkäise virran kulun vikoja kuvaamalla sankareidemme kanssa sähköverkon kohteita uudessa, maksuttomassa EleniaGO-mobiilipelissä. Peli on ladattavissa Google Playstä ja App Storesta.

Kukista tihulaiset!

EleniaGOn tihulaiset ovat pikkuruisia pahantekijöitä, jotka yrittävät metkuillaan aiheuttaa häiriötä sähköverkossa. Kuvaamalla sähköverkon osia, muuntamoita ja jakokaappeja, autat Megawattia, Ampeeria ja Volttia kukistamaan tihulaiset. Maailma toimii sähköllä ja sen kulku on turvattava!

Liikunnan riemua

Seikkaile pelin kartalla ja kuvaa kohteita – yksin tai yhdessä. Samalla askelmittariisi kertyy kilometrejä kuin huomaamatta. Kerää pisteitä, nappaa palkinnot ja nauti hauskasta liikkumisen ilosta.

Lunasta pisteillä palkintoja

EleniaGOssa saat pisteitä jokaisesta kuvaamastasi sähköverkon kohteesta. Kohteista saatavat pisteet vaihtelevat kohteesta toiseen ja voit myös osallistua haasteisiin, joilla moninkertaistat pistesaaliisi. Keräämilläsi pisteillä voit lunastaa kivoja palkintoja, pieniä herkkuhetkiä tai lahjoittaa ne ilmastotyöhön – halutessasi istutamme pisteilläsi puuntaimia ilmajohtoverkon alta vapautuville maa-aloille.

Kenen kanssa sinä lähdet suojelemaan sähköverkkoa?

Matti Megawatti

Tehokas ja urhea työn sankari

Milli Ampeeri

Nokkela ja ketterä projektitaikuri

Aimo Voltti

Taitava ja toimelias metsien mestari

Löydä yli 80 000 kohdetta

Elenialla on yli 75 500 km sähköverkkoa ja verkossamme toimii yli 25 000 muuntamoa ja lähes 60 000 jakokaappia. EleniaGO-pelissä kuvattavia kohteita on siis yli 80 000! Tosielämässä muuntamoita ja jakokaappeja eivät ilkeät tihulaiset uhkaa, mutta esimerkiksi auringonpaiste, routa, tulvat tai lumikuormat saattavat vahingoittaa verkon osia. Me pidämme verkostamme jatkuvasti huolta. EleniaGOssa otetut kuvat auttavat meitä ehkäisemään virran kulun vikoja ja suojelemaan sähkön häiriötöntä kulkua.

Usein kysytyt kysymykset

Minkä ikäisille peli on tarkoitettu?

Peli on sallittu kaikille 13 vuotta täyttäneille.

Missä voin pelata?

EleniaGOta voit pelata Elenian verkkoalueella Hailuodosta Karkkilaan ja Seinäjoelta Laukaaseen. Verkkoalueemme löydät verkkosivultamme.

Miksi peliä ei voi pelata Elenian verkkoalueen ulkopuolella?

Pelin kuvattavat kohteet ovat Elenian pylväs- ja puistomuuntamoita sekä jakokaappeja ja ne sijaitsevat Elenian verkkoalueella.

Minulla on ongelmia rekisteröitymisessä tai kirjautumisessa

Nimellä ja sähköpostiosoitteelle rekisteröitymisen jälkeen sinun tulee vahvistaa sähköpostiosoitteesi ko. sähköpostiosoitteeseen lähetetyn viestin kautta. Lähetetyssä sähköpostissa on linkki, jota klikkaamalla sähköpostiosoite vahvistuu ja vasta sen jälkeen pääset kirjautumaan peliin. Jos et ole saanut sähköpostia, tarkista roskapostilaatikkosi.

HUOM! Kirjautuessasi Facebookilla, Googlella tai AppleID:llä erillistä sähköpostivahvistusta ei tarvita.

Jos olet vahvistanut rekisteröitymisen sähköpostilinkin kautta, mutta sinulla on edelleen ongelmia kirjautumisessa, niin ota yhteyttä meihin sähköpostitse eleniago@elenia.fi.

Mitä pelin palkinnot ovat?

Pelissä keräämilläsi pisteillä voi lunastaa vaihtuvia palkintoja. Ajantasaisen luettelon palkinnoista löydät pelistä. Tarjolla on yhteistä hyvää edistäviä palkintoja, esimerkiksi puuntaimen istutus sekä pieniä kivoja tavara- ja herkkupalkintoja.

Miten palkinnon voi lunastaa?

Palkintoja voit lunastaa pelissä joko klikkaamalla hahmoasi kartalla tai profiiliasi kartan oikeasta yläkulmasta ja valitsemalla palkinnot välilehden hahmosi alta. Listalla on nähtävillä kaikki lunastettavissa olevat palkinnot ja niihin vaadittavat pisteet. Valinnan teet palkintoa painamalla ja saat tarkemmat ohjeet kyseisen palkinnon lunastamiseksi.

Millaisia pelin vaihtuvat haasteet ovat?

Pelin vaihtuvilla haasteilla voit moninkertaistaa pisteesi! Haasteet ovat voimassa vain tietyn ajan, ja pelaaja voi suorittaa vain yhtä haastetta kerrallaan. Haasteessa saattaa olla määrä-, nopeus- tai aikatavoite.

Huomasin jotain outoa kuvaamassani kohteessa, miten toimin?

Pysy vähintään 20 metrin etäisyydellä kohteesta ja soita vikapalveluumme 0800 100 100. Vikapalvelu palvelee ympäri vuorokauden. Antamasi tiedot kohteesta ovat meille arvokkaita.

Miten pelaajan turvallisuus on varmistettu pelissä?

Jokaisen pelaajan turvallisuus on ykkösprioriteettimme. Rekisteröitymisen jälkeen jokaisen pelaajan on tutustuttava turvallisuusohjeisiin, joita tulee noudattaa pelissä. Lisäksi peli ohjeistaa kuvia ottaessa pitämään riittävän etäisyyden sähköverkon kohteisiin. Tarkemmat turvaohjeet ovat myös luettavissa pelin lisätiedoista.

Miksi olette tehneet EleniaGO-pelin?

EleniaGO-pelillä haluamme tarjota mielenkiintoisen tavan tutustua ympäristöön ja lähteä liikkumaan. Pelissä jaamme myös tietoa sähköverkosta ja sen turvallisuudesta. Sähkö on meille kaikille tärkeä osa arkeamme ja sen sujuvuutta. Pelissä otetut kuvat ovat meille Eleniassa myös arvokkaita sähköverkon ylläpidossa auttavaa materiaalia. Kuvat verkkoalueemme muuntamoista ja jakokaapeista auttavat meitä varmistamaan, että sähkö kulkee varmasti ja turvallisesti ympäri vuorokauden.

Mitä tapahtuu pelissä otetuille kuville?

Kaikki pelissä otetut valokuvat tallentuvat Elenian tietokantaan. Kuvien avulla pystymme tulevaisuudessa kohdistamaan kunnossapitotoimenpiteitä niitä kaipaaviin kohteisiin, varautumaan vikatilanteissa oikeilla varaosilla ja työvälineillä sekä suunnittelemaan sähköverkon rakentamista ja uudistamista entistä paremmin. Jokainen kuva auttaa meitä ehkäisemään virran kulun vikoja ja suojelemaan sähkön häiriötöntä kulkua.