Olet täällä

Artikkelit

Vanajan vanhojen kattiloiden purkumetalli kierrätetään tehokkaasti

 

Vanajan voimalaitoksen uuden kattilan tieltä puretaan vanhat 1950-luvulla rakennetut kattilat. Purkutyön toteuttaa Umacon, joka myös kierrättää purusta syntyvät materiaalit. Vanajalla eri purkujätejakeille on omat lavansa ja lavojen täyttyessä jätteet toimitetaan luvallisiin vastaanottopaikkoihin eli toimijoille, joilla on lupa vastaanottaa kyseistä jätettä. Asbestijäte kerätään omaan tarkoituksen mukaiseen jätelavaan ja toimitetaan Suomen Erityisjätteelle Forssaan. Puu ja rakennusjäte toimitetaan Kiertokapulalle.

Kiitos että valitsit vastuullisen kaukolämmön - voita joulukuusi

Talven lämmityskausi lähenee ja sen myötä myös Elenia Lämmön ajankohtainen markkinointikampanja. Talven tullessa on hyvä palauttaa
mieliin, miksi kaukolämmön valinta tekee hyvää niin sinulle kuin ympäristöllekin. Kampanjamme näkyy marraskuusta helmikuuhun
Facebookissa ja Instagramissa.

Osallistu kampanjaan liittyvään tietovisaan ja voit voittaa joulukuusen. Lue lisää kampanjasivultamme  https://kiitos.elenia.fi

Miten ostan lämpöä?

Lämmitys on yksi kodin tärkeitä perustoimintoja ja oikea päätös lämmitysratkaisusta luo elämiseen turvaa ja mukavuutta.
Kaukolämpö on Suomen suosituin lämmitysmuoto, eikä ihme, onhan sen lähes 100 % varma ja huoleton ratkaisu. Lisääntynyt uusiutuvien polttoaineiden käyttö tekee siitä
myös vastuullisen valinnan.

Ojoistenkatu 1 uusi kaukolämpölaitteiston: "Kaukolämpö on varma ja taloudellinen vaihtoehto"

Osoitteessa Ojoistenkatu 3 kaksi tyytyväisen oloista miestä istuu pihakeinussa.
– Ilma on kaunis, rauhallinen ja mukava asuinalue ja taloyhtiössä asiat ovat kunnossa. Niin, ja lomamatka tiedossa, niin mikäs tässä on ollessa, hymyilee Juha Rantala.
Rantala toimii asunto-osakeyhtiö Ojoistenkatu 1 hallituksen puheenjohtajana. Keinukaverina on puolestaan kokenut isännöitsijä Pertti Partanen, REIM Group.
– Ojoistenkatu 1 täyttää ensi vuonna 50 vuotta. Ihan niin kauan en ole ollut kiinteistön kanssa tekemisissä, mutta 21 vuotta kuitenkin, naurahtaa Partanen.

Kaukolämmön luotettavuus tärkeää Lidlille

Esittelemme juttusarjassamme kaukolämmön käyttäjiä. Tällä kertaa vuorossa on Suomen kolmanneksi suurin päivittäistavaraketju Lidl, jonka suuri jakelukeskus Laukaassa lämpiää kaukolämmöllä.

Kaukolämpö taloudellisesti järkevä lämmitysmuoto Elenia Lämmön alueilla

Kaukolämpö osoittautui Elenia Lämmön asiakasalueilla ja asiakasryhmissä yleensä kokonaistaloudellisesti edullisimmaksi lämmitysmuodoksi 15 vuoden ajanjaksolla tarkasteltuna. Tarkastelun laati puolueeton energiaratkaisujen asiantuntijayritys One1 ja siinä vertailtiin eri lämmitysvaihtoehtoja uusille sekä vanhoille rivi- ja kerrostaloille. Tutkitut lämmitysvaihtoehdot olivat kaukolämpö, maalämpö, poistoilmalämpöpumppu sekä ilmavesilämpöpumppu.

Elenia Lämpö on järkevää ja mukavaa

Takkatuli on kaunis ja lämmin, mutta ei kuitenkaan kaiken kattava ratkaisu. Elenia Lämpö sen sijaan on juuri sitä. Hyvinvoinnin ja huolettomuuden takaa luotettava ja oikein toimiva lämmitys.

Mitä saat lämpölaskusi vastineeksi?

Palvelu, joka toimii lähes 100% varmasti, on huoleton käyttäjälleen sekä vastuullisesti tuotettu. Kuulostaa melkein liian hyvältä ollakseen totta. Mitä sinä siis olisit valmis tällaisesta maksamaan?

Kiertotalous on Elenia Lämmön arkipäivää

Kiertotalouden periaatteet otetaan Elenia Lämmöllä huomioon jokapäiväisessä tekemisessä. Lisäksi tarjotut lisäpalvelut auttavat myös asiakkaita toteuttamaan toiminnassaan materiaali- sekä energiatehokkuutta.

Sivut