Olet täällä

Mitä saat lämpölaskusi vastineeksi?

Palvelu, joka toimii lähes 100% varmasti, on huoleton käyttäjälleen sekä vastuullisesti tuotettu. Kuulostaa melkein liian hyvältä ollakseen totta. Mitä sinä siis olisit valmis tällaisesta maksamaan?

Teknisesti kaukolämmön hinta muodostuu perusmaksusta, energiamaksusta ja arvonlisäverosta. Perusmaksuun vaikuttaa sopimusvesivirran suuruus, joka on kylmimpään aikaan lämmittämiseen tarvittava suurin vesivirta (kuutiota tunnissa, m3/h). Energiamaksu laskutetaan käytetyn lämmön määrän mukaan ja sen yksikkö on €/MWh
Hinnoittelumme on vakaata ja avointa, ja siten ennustettavaa.  Elenia Aina –palvelun tarkan kulutusseurannan sekä kulutusraporttiemme avulla voi myös hyvin ennakoida tulevia laskuja.

Mitä näillä lämmöstä maksettavilla hinnoilla sitten saat? Ainakin ylivoimaisesti luotettavinta lämpöä ja palvelua, jonka ansiosta voit itse nukkua yösi rauhassa myös kovimmilla pakkasilla. Tämän takaavat ammattilaisemme, jotka valvovat lämmön tuotantoa ja jakelua ympäri vuorokauden. Huollamme, korjaamme ja uusimme säännöllisesti lämmön jakeluverkostoa ja tuotantolaitoksia, jotta voimme varmistaa asiakkaillemme häiriöttömän toimituksen.
Lisäksi asiakkaan omat kaukolämpölaitteet ovat pitkäikäisiä ja helppokäyttöisiä. Ne eivät vaadi suuria investointeja, ja omalta osaltaan tarjoavat helpon ja toimivan lämmityksen vuosiksi eteenpäin.

Ympäristöystävällisyys Elenia Lämmön kaukolämmössä toteutuu selkeästi korkeammalla tasolla kuin Suomessa keskimäärin. Tuotamme lämmöstä keskimäärin 70% uusiutuvilla puupohjaisilla polttoaineilla, joiden toimituksessa työllistämme paikallisia toimittajia. Myös itse lämpö on paikallista palvelua, se tuotetaan lähellä sinua, omalla paikkakunnallasi.

Asiakkaillemme yksi hyödyllisimpiä kaukolämpömaksustaan saamiaan lisäpalveluita ovat ilmaiset kaukolämpölaitteistojen katselmukset sekä siinä yhteydessä saatava käytön opastus. Elenia Aina -palvelullamme voitte lisäksi seurata omaa energian kulutustanne ajantasaisesti. Mm. nämä palvelut ovat osa Lämpöluotsi -palvelukokonaisuuttamme, jonka avulla voit toivottavasti tuntea saavasi rahoillesi täyden vastineen. Lisäksi kehitämme jatkuvasti palvelujamme asiakkaidemme energiatehokkuuden lisäämiseksi, liittyen mm. erilaisiin kaukolämpöä täydentäviin hybridilämmitysratkaisuihin sekä lämmityksen älykkääseen hallintaan ja seurantaan.
 

Kategoriat: