Olet täällä

Jyväskylän Kiinteistöpalvelu Oy ISA

Ismo Lievonen valittiin 2007 vuoden isännöitsijäksi.- Kaukolämpö on asunto- ja kiinteistöyhtiöille ympäristön kannalta järkevä lämmitysratkaisu, jolla on pieni hiilijalanjälki. Sitä on lisäksi helppoa ja turvallista käyttää, isännöitsijä Ismo Lievonen toteaa.

Elenia Lämpö liitti asiakkaansa kulutustietojen etäluennan piiriin yhtenä ensimmäisistä lämpöyrityksistä. Kaukolämmön etäluettavat mittarit tuovat isännöitsijän työhön monia käytännön etuja: energian käytön seuranta helpottuu ja laskutus perustuu toteutuneisiin mittarilukemiin.

- Aiemmin käytössä olleet arviolaskut aiheuttivat erityisesti kirjanpidon kannalta haasteita. Nyt selkeät laskut ovat suoraan ajan tasalla, mikä helpottaa käytännön asioiden hoitamista. Verkkosivujen kulutustietopalvelu sekä postitse lähetetyt käyttöraportit hymynaamoineen ovat olleet asiakkaidemme mielestä hyödyllisiä ja havainnollisia, Lievonen jatkaa.

Yhteistyössä energiansäästöä ja asumismukavuutta

Isännöitsijätoimisto Jyväskylän Kiinteistöpalvelu on tehnyt jo useiden vuosien ajan uraauurtavaa työtä energiatehokkuusasioiden parissa. Yritys on kouluttanut aktiivisista talonyhtiöiden asukkaista energiaeksperttejä, jotka haluavat edistää oman asuintalonsa energiansäästöä ja asumismukavuutta. Energiaekspertti pohtii energian- ja vedenkulutusten järkevää tasoa muiden asukkaiden, hallituksen, huoltomiehen ja isännöitsijän kanssa.

- Elenia Lämpö on ollut yhteistyökumppanimme energiaeksperttitoiminnassa jo sen aloituksesta saakka, mistä olemme erittäin iloisia. Isännöitsijällä ja huoltomiehellä ei voi olla parempaa yhteyttä taloon kuin sen aktiivinen asukas, energiaekspertti. Tehtäväänsä koulutettu ekspertti pystyy edistämään myös muiden asukkaiden asumistaitoja. Toisensa huomioon ottavat ja kustannuksista tietoiset asukkaat viihtyvät paremmin talossaan, Lievonen kertoo.

Jyväskylän Kiinteistöpalvelu Oy ISA on toiminut Jyvässeudulla vuodesta 1976 alkaen. Vastuullamme on 133 asunto-osakeyhtiön ja liikekiinteistön isännöinti.

Jyväskylän Kiinteistöpalvelu Oy ISA on yksityisessä omistuksessa oleva, ulkopuolisista tahoista riippumaton isännöintitoimisto. Koska myös omistajat itse ovat töissä yrityksessä, on heillä hyvä tuntuma asiakkaiden tarpeista ja toiveista, jolloin toimintaa voidaan kehittää nopeasti, asiakkaan tarpeet huomioon ottaen.

www.isannointijyvaskyla.fi

0