Olet täällä

Tikkakosken Konepaja Oy

Tikkakosken Konepaja Oy

Toimitusjohtaja Jukka Koistinen

- Kaukolämpö on vaivaton ja huoltovapaa lämmitysmuoto. Voimme keskittyä omaan ydintoimintaamme, eikä meidän tarvitse esimerkiksi huolehtia polttoainetilauksista tai nuohouksista.

Arvostamme kaukolämmössä myös sen korkeaa laatua: toimitusvarmuus ja tasainen lämpötila ovat toiminnallemme erittäin tärkeitä näkökohtia. Teemme konepajalla osia, joiden tuotannossa ei lämpötilavaihteluja sallita, toimitusjohtaja Jukka Koistinen kertoo.

Ympäristöstä huolehtiminen on tulevaisuudesta huolehtimista

Tikkakosken Konepajalla ympäristön huomioiminen ja laadun tekeminen ymmärretään koko toimitusketjun yhteiseksi tavoitteeksi. Laadukas tekeminen on myös ympäristöä kunnioittavaa toimintaa - hiilijalanjälki jää pienemmäksi, kun asiat tehdään kerralla oikein. Yrityksessä on asetettu selkeät laatuun liittyvät päämäärät, joiden pohjalta myös ympäristöohjelma on rakennettu. Ohjelman toteutumista seurataan tarkasti, ja yritys edellyttää tavaran- ja palveluntoimittajiltaan samaa laatu- ja ympäristöasennetta.

- Yksi yrityksemme arvoista on, että toimintamme on turvallista ja vastuullista. Kaukolämmön käyttö tukee tuota tavoitetta hyvin. Elenia Lämmöllä laatu- ja ympäristöasiat ovat kunnossa. Isompi lämmöntuottaja pystyy myös viemään vastuullisesti ympäristöasioita eteenpäin sekä toimimaan jatkuvan parantamisen periaatteen mukaan, Koistinen sanoo.

Tikkakosken Konepaja kuuluu Konepaja Häkkinen -konserniin

Konepaja Häkkinen -konserni on suomalaisomistuksessa oleva konepajayhtiö, joka on perustettu vuonna 1980. Konsernilla on tehtaita neljällä paikkakunnalla, Raisiossa ja Turussa sekä tytäryhtiöt Rautpohjan Konepaja Oy Jyväskylässä ja Tikkakosken Konepaja Oy Tikkakoskella.

Konepaja Häkkinen-konserni on kansainvälisesti toimiva yritys, jonka osaamista arvostetaan kotimaan lisäksi myös kansainvälisillä markkinoilla. Yritys tunnetaan suurten ja vaativien kappaleiden tinkimättömänä tekijänä koko Euroopassa ja päämarkkinanalueita ovat Pohjois- ja Keski-Eurooppa sekä Venäjä. Euroopan lisäksi suurimpana vientimaana kaukoidässä on Kiina, jossa vientitoiminta liittyy erityisesti asiakasyritystemme ulkoistushankkeisiin ja yrityskauppoihin.

www.konepajahakkinen.fi

0