Olet täällä

Energiaillat kiinnostivat kovasti taloyhtiöiden hallitusten jäseniä

Elenia Lämpö järjesti joulukuun alkupuolella taloyhtiöiden hallituksille suunnatut energiaillat Jyväskylässä, Heinolassa sekä Hämeenlinnassa. Energiaillat järjestettiin nyt jo kolmatta kertaa, ja niiden suosio ylitti jälleen kaikki ennakko-odotuksemme – tilaisuuksiin osallistui yhteensä noin 150 hallitusjäsentä.

Tilaisuuksissa käytiin monipuolisesti läpi energia- ja lämmitysmarkkinoiden kuulumisia sekä Elenia Lämmön ajankohtaisia asioita. Etelä-Suomen Lämpöhuollon edustaja oli mukana tilaisuuksissa kertomassa asiakkaillemme veloituksetta tehdyistä lämmönjakohuoneen katselmuksista sekä niiden annista. Hämeenlinnassa energiailta järjestettiin yhdessä Kanta-Hämeen Kiinteistöliiton kanssa, joten siellä kuulimme myös Kiinteistöliiton edustajan ajankohtaiskatsauksen.

Vietimme tilaisuuksien yhteydessä myös Elenia Lämpöluotsi -palvelukokonaisuutemme 1-vuotissyntymäpäivää. Lämpöluotsi-konseptihan tarkoittaa vahvempaa näkyvyyttä ja entistä monipuolisempaa asiakkaiden palvelua sekä tahtoamme olla aktiivisesti apuna lämmittäjien arjessa. Olemme kuluneen vuoden aikana laajentaneet palvelua ja julkaisseet monia uusia asioita, kuten Lämpöblogin, kaukolämmön jäähtyvyyskilpailun sekä nyt syksyllä uudistettuja kulutusseurantapalveluja. Tuorein uudistus on energiailloissa julkaistut uudet lämpötuotteet, jotka ovat nyt ensimmäisessä vaiheessa saatavilla Hämeenlinnassa sijaitseville taloyhtiöille 1.1.2016 lähtien. Seuraamme lämpötuotteiden vastaanottoa ja toimivuutta markkinoilla sekä valmistelemme niiden lanseerausta muille toimintapaikkakunnillemme. Voit tutustua uusiin lämpötuotteisiin ja niiden saatavuustietoihin tarkemmin Lämpöluotsi-sivustolla.

Energiaillat onnistuivat kaiken kaikkiaan erinomaisesti. Keskustelu oli vilkasta, ja saimme hallitusjäseniltä myös paljon arvokasta palautetta.

Lämmin kiitos kaikille osallistujille!

Ps. jos kiinnostuit lämmönjakohuoneen katselmuksesta, voit lukea aiheesta tarkemmin Simo Pynnösen blogikirjoituksesta.

1