Olet täällä

Kumppanuudet ja yhteistyö

Elenia Lämmön polttoainehankinta

Arvostamme polttoainehankinnan yhteistyössä vuorovaikutteista kumppanuutta ja pitkäkestoisen yhteistyön mukanaan tuomaa luotettavuutta. Kumppaneitamme ovat toiset energialaitokset, metsä- ja sahateollisuuden toimijat, metsänhoitoyhdistykset tai metsä- ja kuljetusalan yrittäjät.

Kotimaisuus ja paikallisuus

Kumppanuus tarkoittaa parhaimmillaan kestävän toimintamallin luomista koko hankintaketjuun. Turvaamme ensisijaisesti kotimaisuuteen ja paikallisuuteen sekä niiden pohjalle luotaviin kannattaviin malleihin. Kumppanuuden keskeinen tavoite on myös olla mahdollisimman lähellä tuottajaa.

Yhteistyöllä uusia ratkaisuja

Kumppanuus tuo yhdistetyn osaamisen kautta uusia ratkaisuja ja uutta teknologiaa. Kumppanuus ja yhteiset tavoitteet antavat pontta kehittymiselle ja hankkeille. Hankinnan kumppanuudessa pyritään avoimesti ja toisia kunnioittaen kustannustehokkaaseen ja kannattavaan toimintaan. Järkevä logistiikka, lyhyet kuljetusmatkat ja paikallisuus ovat vaihtoehto ekologisemmalle jalanjäljelle. Kotimaisten polttoaineiden käyttö vahvistaa paikallista työllisyyttä. Maine, luottamus ja suhteet ovat liiketoiminnan kulmakiviä. Kokoamme polttoainehankinnan paikallisia ammattilaisia, jotka tuovat uudenlaisia ja odotukset ylittäviä ratkaisuja.

Yhdessä kumppaneiden kanssa. Mukana arjessa.

Liikunta, kulttuuri, ympäristö ja yhteiskuntavastuun alueet ovat Elenian sponsorointikumppanuuksien perustana. Keskitymme erityisesti lapsiin, nuoriin ja lapsiperheisiin sekä pitkäaikaisiin kumppanuuksiin, jotka vahvistavat yhtiömme paikallista roolia.

Yhteistyö tukee sponsorikumppanin ja Elenia Lämmön toiminnan tavoitteita tasavertaisesti sekä luo mahdollisuuksia yhteiseen toimintaan.  Yhtiömme arvoilla asiakasta lähellä, vastuullinen kumppani, yhdessä aikaansaaminen ja rohkeus uudistua on tärkeä rooli sponsorointiyhteistyössämme.

Elenia Areena, Hämeenlinna

Olemme Hämeenlinnassa sijaitsevan monitoimiurheilutalon, Elenia Areenan, pääyhteistyökumppani.

www.elenia.fi/yritys/elenia_areena

Touhula Liikuntapäiväkodit, Hämeenlinna

Toimimme Hämeenlinnan kahden Touhula-päiväkodin (Jukola ja Tarvasmäki) energiakummeina. Yhteistyössä edistämme päiväkoti-ikäisten lasten energia- ja ympäristöasioiden tietämystä ja osaamista sekä järjestämme mm. aiheeseen liittyviä teemaviikkoja.

www.tohula.fi

Hämeenlinnan Jalkapalloseura HJS, Hämeenlinna

Olemme Hämeenlinnan Jalkapalloseuran yhteistyökumppani. Elenia-peliliiga liikuttaa kesäisin satoja tyttöjä ja poikia yhden suomalaisten suosikkilajin, jalkapallon, parissa. Yhteistyösopimuksemme sisältää muita aktiviteetteja näkyvyyden ja markkinointiviestinnän muodossa.

www.hjs.fi

Happee ry, Jyväskylä

Yhteistyösopimuksemme sisältää salibandyn Kuukauden juniorin valinnan sekä muita aktiviteetteja näkyvyyden ja erityisesti sähköisen viestinnän muodossa.

www.happee.fi/

Peliitat, Heinola

Järjestämme joka talvi Heinolan Peliittojen kanssa otteluillan, jonne kutsumme asiakkaitamme seuraamaan kanssamme jääkiekkoa. Teemme yhteistyötä myös näkyvyyden ja mainonnan parissa.

www.peliitat.fi/index.html

Heinolan latu ry, Heinola

Toteutamme yhdessä kumppanimme kanssa syksyisin järjestettävän Juustopolku-tapahtuman. Olemme tehneet yhteistyötä myös muiden aktiviteettien, kuten keväisen pyöräilytapahtuman, merkeissä.

heinolanlatu.suomenlatu.org/

JJK, Jyväskylä

Yhteistyösopimuksemme sisältää JJK:n kuukauden juniorijalkapalloilijan valinnan sekä muita aktiviteetteja näkyvyyden ja erityisesti sähköisen viestinnän muodossa.

http://www.jjk.fi

Jääkobrat ry, Oulainen

Olemme solmineet yhteistyösopimuksen lasten ja nuorten jääkiekkoharrastukseen keskittyvän urheiluseuran, Jääkobrat ry:n kanssa. Mainonnan lisäksi kumppanuutemme sisältää Elenia-turnauspäivän.

www.cobrat.fi/

Tuemme myös yhdessä Elenia Oy:n kanssa Hope - Yhdessä ja Yhteisesti ry:n toimintaa ja palkisemme HPK:n kuukauden juniorijääkiekkoilijan.

 

1