Tilaa sähkö­liittymä

Perhe maalaa uudessa kodissa seinää siniseksi

Tilaa sähköliittymä ajoissa

Kun rakennat tai uudistat, tarvitset sähköä. Elenian verkkoalueella voit selvittää sähköliittymäsi hinnan ja tilata sähköliittymän tältä sivulta.

Selvitä sähköliittymäsi hinta

Liittymäpalvelussamme on ruuhkaa ja yhteydenotoissa on viivettä. Otamme asiasi käsittelyyn mahdollisimman pian. Saat varattua alta ajanvarauskalenteristamme soittoajan toivomaasi ajankohtaan.

Selvitä kätevästi uuden sähköliittymäsi tai nykyisen liittymäsi suurentamisen hinta täyttämällä tiedot alla olevaan palveluumme. Näet heti hinnan ja voit samalla lähettää tiedot liittymämyyntimme käsiteltäväksi.

Lähetettyäsi täyttämäsi lomakkeen, sivustolle tulee vahvistusilmoitus lähetyksestä. Halutessasi voit valita Varaa soittoaika, täytä tiedot ja otamme yhteyttä.

Palvelun liittymähinnat perustuvat vyöhykehinnoitteluun. Palvelusta näet hinnan suoraan valtaosaan kohteista.

Tilaa ajoissa ja varmista sujuva rakentaminen

Huomaathan aina tilata sähköliittymäsi hyvissä ajoin. Kohteen sijainnin mukaan sähköliittymän rakentaminen voi viedä usean kuukauden, sillä sähköverkon rakentamisluvitus vie ajasta ison osan.

Katso hinta liittymällesi – ja tilaa

Uudelle sähköliittymälle tai nykyisen liittymän suurentamiselle saat hintatiedon, kun teet alla liittymätarpeesi mukaiset valinnat. Täytä lisätiedot -painikkeesta avautuu lomake, jonka täyttämällä voit lähettää meille tarvittavat tiedot. Käsittelemme tiedot, vahvistamme Sinulle liittymähinnan ja lähetämme tilauksesi hyväksyttäväksesi mahdollisimman pian. Vaihtoehtona on valita Varaa soittoaika ja otamme yhteyttä.

Määräaikaisen sähköliittymän liittymismaksun ja toimitusajan määrittelemme tapauskohtaisesti. Tätä varten täydennä Täytä lisätiedot -painikkeesta avautuva lomake.

Palvelussa voit myös tarkistaa hinnan yksivaiheisen liittymän muutoksen kolmivaiheiseksi.

Täytä pyydetyt tiedot tilauslomakkeelle

Viisi vaihetta sähköliittymän hankintaan

  1. Valitse sähkösuunnittelija ja sähköurakoitsija
  2. Tarkista sähköliittymäsi hinta Elenian hintalaskurilla ja tee tilaus tai pyydä tarjous
  3. Seuraa liittymän toimituksen vaiheita seurantapalvelussamme
  4. Tee sähkösopimus
  5. Tilaa mittarin asennus ja sähköjen kytkentä