Tilaa sähkö­liittymä

Perhe maalaa uudessa kodissa seinää siniseksi

Tilaa sähköliittymä kätevästi netistä

Kun rakennat tai uudistat, tarvitset sähköä. Elenian verkkoalueella sähköliittymän saat meiltä. Voit tilata liittymän suoraan nettisivujemme kautta.

Tarkista sähköliittymäsi hinta ja tee tilaus

Tältä sivulta löytyvästä palvelusta voit tarkistaa sähköliittymän hinnan ja tehdä samalla tilauksen. Palvelu toimii useimmissa kohteissa. Täytettyäsi palveluun perustiedot (kohdat 1-3), näkyy alla sähköliittymäsi hinta. Tilauslomakkeen saat esiin painamalla “pyydä tarjous” tai “varaa soittoaika”.

Palvelun sähköliittymille antamat hinnat perustuvat liittymien vyöhykehinnoitteluun. Tilauksesi vahvistetaan lomakkeen lähetyksen, painike “lähetä tarjouspyyntö”, jälkeen aina erikseen liittymämyyntimme toimesta.

Liittymäpalvelumme yhteydenottomäärät ovat tällä hetkellä poikkeuksellisen suuret. Tästä johtuen vastausajoissamme on viivettä ja liittymien toimitusajat ovat pidentyneet. Pahoittelemme viiveestä aiheutuvaa haittaa.

Liittymis­hinnasto- ja ehdot

Tilaa sähköliittymä - aloita näillä tiedoilla

Tilauksesi etenee liittymämyyntiimme, kun täytät tietosi painikkeesta "pyydä tarjous" tai "varaa soittoaika" avautuvaan lomakkeeseen ja lähetät tarjouspyynnön.

Täytä pyydetyt tiedot tilauslomakkeelle

Viisi vaihetta sähköliittymän hankintaan

  1. Valitse sähkösuunnittelija ja sähköurakoitsija
  2. Tarkista sähköliittymäsi hinta alla olevalla hintalaskurilla ja tee tilaus tai pyydä tarjous
  3. Seuraa liittymän toimituksen vaiheita seurantapalvelussamme
  4. Tee sähkösopimus
  5. Tilaa mittarin asennus ja sähköjen kytkentä