Olet täällä

YLEISURHEILUN RUOTSI-OTTELU Tampere 31.8.-1.9.2018

Elenia on Tampereella Ratinan stadionilla järjestettävän Ruotsi-ottelun pääyhteistyökumppani.  Me kaikki voimme osallistua ottelun tunnelmaan #MunEnergia-kuvakisan muodossa!

Mistä sinä saat energiaa? Osallistu #MunEnergia -kuvakisaan!

Onko sun juttusi jalkapallo, punttisali, jooga vai metsälenkki? Osallistu #MunEnergia -kisaan kuvalla liikuntaharrastuksestasi. Ei ole väliä onko kuvassa kengänkärkesi futiskentällä, koko jumppaporukkasi tai sinä itse vauhdissa laskettelurinteessä. #MunEnergia -kuvasi innostaa liikkumaan!

Kisa on käynnissä touko-elokuun ajan Elenian Facebookissa ja Instagramissa. Osallistujien kesken Elenia arpoo kuukausittain kymmenen 50 euron lahjakorttia Intersportiin.

Reetta Hurske saa energiaa aitajuoksusta

Kummiurheilijamme Reetta Hurskeen laji on  aitajuoksu.  Reettan parhaita saavutuksia  on pronssimitali 100 metrin aitajuoksussa Kalevan kisoisa 2015 sekä Halli SM-kilpailuissa 60m aitajuoksussa vuosilta 2015 ja 2013. Reetta on periksiantamaton, määrätietoinen ja tunnollinen harjoittelija. Vapaa-aika kuluu pitkälti sohvalla makoillessa sekä ystävien ja läheisten kanssa.

 Lue lisää Reettasta

#MunEnergia-kuvakisan säännöt

1