Olet täällä

Siirtotuotteet ja -hinnat

Valitse siirtotuote tarpeesi ja kulutuksesi mukaan. Jos haluat neuvoja oikean siirtotuotteen valinnassa, asiakaspalvelumme auttaa mielellään.

Yleissiirto

Sähkön käyttösi painottuu päiväaikaan ja lämmitysmuoto on muu kuin sähkö. Tuote sopii omakotitaloihin, kerros- ja rivitaloihin sekä loma-asuntoihin. Myös yritykselle, jonka lämmitysmuoto on muu kuin sähkö ja sähköä käytetään päiväaikaan. Siirtohinta pysyy samana.

Yösiirto

Käytät sähköä myös yöllä ja sinulla on sähkölämmitys. Tuote sopii sähkölämmitteisiin omakotitaloihin ja rivitaloasuntoihin. Myös yritykselle, jolla on sähkölämmitys, jäähdytys tai jossa tehdään vuorotyötä. Siirtohinta on edullisempi yöllä.

Vuodenaikasiirto

Tuote sopii omakotitaloihin ja rivitaloasuntoihin, joissa on varaava sähkölämmitys. Myös yritykselle, joka täydentää sähkölämmitystä muilla vaihtoehdoilla talvella. Siirtohinta on edullisempi kesällä sekä talvella öisin ja sunnuntaisin.

Tehosiirtotuotteet

Siirtotuote muuttuu tehopohjaiseksi yrityksillä, joiden sähkönkäyttö on suuri ja pääsulake suurempi kuin 100 A.

Tehosiirto 1 (0,4 kV jännite)
Sopii yritykselle, jonka toiminta painottuu päiväaikaan. Siirtolaskuun vaikuttavat perus- ja energiamaksun rinnalla käytetyt pätö- ja loistehohuiput.

Tehosiirto 2 (0,4 kV jännite)
Sopii erityisesti 2-vuoroteollisuuden tarpeisiin sekä muuhun läpi vuorokauden tasaisesti sähköä käyttävään kohteeseen. Siirtolaskuun vaikuttavat perus- ja energiamaksun rinnalla käytetyt pätö- ja loistehohuiput.

Tehosiirto 3 (20 kV jännite)
Sopii suuryritykselle, jonka tehontarve pitkällä huipunkäyttöajalla on yli 800 kW. Sähköä siirretään 20 kV jännitteellä, mikä edellyttää, että asiakas omistaa ja ylläpitää itse sähkönjakeluun tarvittavan muuntamon. Siirtolaskuun vaikuttavat perus- ja energiamaksun rinnalla käytetyt pätö- ja loistehohuiput.

Tehosiirto 4 (20 kV jännite)
Sopii suuryritykselle, jonka huipputehontarve lähestyy 4 MW:a pitkällä huipunkäyttöajalla. Sähköä siirretään 20 kV jännitteellä, mikä edellyttää, että asiakas omistaa ja ylläpitää itse sähkönjakeluun tarvittavan muuntamon. Siirtolaskuun vaikuttavat perus- ja energiamaksun rinnalla käytetyt pätö- ja loistehohuiput.

Hinnastot

Verkkopalveluhinnasto - sulakepohjaiset siirtotuotteet (pdf)

Verkkopalveluhinnasto - tehosiirtotuotteet (pdf)

Ruotsinkieliset hinnastot:
Nättariff - säkringsbaserade nättariffer (pdf)

Nättariff - effektöverföringsprodukter (pdf)

Englanninkieliset hinnastot:
Network Tariffs - fuse based distribution tariffs (pdf)

Network Tariffs - demand tariffs (pdf)

1