Olet täällä

Tuotteet ja -hinnat

Valitse verkkkopalvelutuote tarpeesi ja kulutuksesi mukaan. Jos haluat neuvoja oikean tuotteen valinnassa, asiakaspalvelumme auttaa mielellään.

Sulakepohjaiset verkkopalvelutuotteet

Yleissiirto

Sähkön käyttösi painottuu päiväaikaan ja lämmitysmuoto on muu kuin sähkö. Tuote sopii omakotitaloihin, kerros- ja rivitaloihin sekä loma-asuntoihin. Myös yritykselle, jonka lämmitysmuoto on muu kuin sähkö ja sähköä käytetään päiväaikaan. Siirtomaksu pysyy samana.

Yösiirto

Käytät sähköä myös yöllä ja sinulla on sähkölämmitys. Tuote sopii sähkölämmitteisiin omakotitaloihin ja rivitaloasuntoihin. Myös yritykselle, jolla on sähkölämmitys, jäähdytys tai jossa tehdään vuorotyötä. Siirtomaksu on edullisempi yöllä.

Vuodenaikasiirto

Tuote sopii omakotitaloihin ja rivitaloasuntoihin, joissa on varaava sähkölämmitys. Myös yritykselle, joka täydentää sähkölämmitystä muilla vaihtoehdoilla talvella. Siirtomaksu on edullisempi kesällä sekä talvella öisin ja sunnuntaisin.

Tehopohjaiset verkkopalvelutuotteet

Verkkopalvelutuote muuttuu tehopohjaiseksi yrityksillä, joiden sähkönkäyttö on suuri ja pääsulake suurempi kuin 100 A.

Tehosiirto 1 (0,4 kV jännite)

Sopii yritykselle, jonka toiminta painottuu päiväaikaan.  Verkkopalvelumaksuun vaikuttavat perus- ja energiamaksun rinnalla käytetyt pätö- ja loistehohuiput.

Tehosiirto 2 (0,4 kV jännite)

Sopii erityisesti 2-vuoroteollisuuden tarpeisiin sekä muuhun läpi vuorokauden tasaisesti sähköä käyttävään kohteeseen. Verkkopalvelumaksuun vaikuttavat perus- ja energiamaksun rinnalla käytetyt pätö- ja loistehohuiput.

Tehosiirto 3 (20 kV jännite)

Sopii suuryritykselle, jonka tehontarve pitkällä huipunkäyttöajalla on yli 800 kW. Sähköä siirretään 20 kV jännitteellä, mikä edellyttää, että asiakas omistaa ja ylläpitää itse sähkönjakeluun tarvittavan muuntamon. Verkkopalvelumaksuun vaikuttavat perus- ja energiamaksun rinnalla käytetyt pätö- ja loistehohuiput.

Tehosiirto 4 (20 kV jännite)

Sopii suuryritykselle, jonka huipputehontarve lähestyy 4 MW:a pitkällä huipunkäyttöajalla. Sähköä siirretään 20 kV jännitteellä, mikä edellyttää, että asiakas omistaa ja ylläpitää itse sähkönjakeluun tarvittavan muuntamon. Verkkopalvelumaksuun vaikuttavat perus- ja energiamaksun rinnalla käytetyt pätö- ja loistehohuiput.

Hinnastot alkaen 1.1.2021 

Teollisuuden sähkövero luokassa II alenee Suomessa 1.1.2021.  Veromuutoksen vuoksi olemme päivittäneet verkkopalveluhinnastomme alkaen 1.1.2021.

Verkkopalveluhinnasto - sulakepohjaiset verkkopalvelutuotteet (pdf)

Verkkopalveluhinnasto - tehopohjaiset verkkopalvelutuotteet (pdf)

Ruotsinkieliset hinnastot:
Nättariff - säkringsbaserade nättariffer (pdf)

Nättariff - effektöverföringsprodukter (pdf)

Englanninkieliset hinnastot:
Network Tariffs - fuse based distribution tariffs (pdf)

Network Tariffs - demand tariffs (pdf)

1