Olet täällä

Maksutavat

E-lasku
E-lasku on turvallinen ja nykyaikainen, arkea helpottava tapa maksaa laskut. E-laskun maksaminen hoituu napin painalluksella. Lasku säilyy pankin arkistossa, ja voit ottaa laskut vastaan ajasta ja paikasta riippumatta. E-lasku on myös ympäristöystävällinen, kun paperitulostetta ei synny. Asiakkaanamme voit saada laskusi suoraan verkkopankkiisi. Verkkolaskun käyttöönotto on helppoa. Pankkien internet-palveluissa voit tehdä ilmoituksen, että jatkossa laskusi voi toimittaa verkkopankkiisi. Kun ilmoitus e-laskun käyttöönotosta on saapunut meille, paperilaskun lähetys tai mahdollinen suoraveloitus loppuu. Jatkossa saat laskumme suoraan omaan verkkopankkiisi. Lisätietoa verkkopankkipalvelusta saat omasta pankistasi.

Tutustu usein kysyttyihin kysymyksiin.

Muistathan, että kopiot laskuistasi löytyvät myös Minun sivuni -palvelusta.
 

Suoraveloitus
Kansallinen suoraveloitus tulee päättymään 31.1.2014. Tästä johtuen emme enää solmi uusia suoraveloitussopimuksia. Vaihtoehtona suosittelemme siirtymistä e-laskutukseen.  Lisätietoja e-laskutuksesta saat tilipankistasi tai internet-sivuiltamme. Voimassaolevat suoraveloitussopimukset säilyvät toistaiseksi ennallaan.

Lue lisää e-laskusta

Tilisiirtolasku
Kun maksat laskuasi internetissä verkkopankin kautta liitä maksuun aina viitenumero laskulta. Näin varmistat, että maksusi kohdistuu varmasti ja nopeasti laskulle. Kotimaan maksuissa voit käyttää tilisiirrolla tilinumeroamme: FI4915963000025777.
 

Laskun maksu ulkomailta
Kun haluat maksaa laskusi ulkomailta tarvitset IBAN- ja SWIFT-tunnuksemme:
 

  • IBAN: FI4915963000025777
  • SWIFT: NDEAFIHH

Käytä laskua maksaessasi aina viitenumeroa. Jos viitteen käyttäminen ei ole mahdollista, ilmoita asiakasnumerosi ja laskunumerosi maksun yhteydessä viestikenttään.

Hyvitystilin ilmoittaminen
Hyvitystilin numeron voit ilmoittaa yhteydenottolomakkeen kautta tai soittamalla asiakaspalveluumme numeroon 020 690 022. Hyvityslasku maksetaan laskun eräpäivänä. Hyvityksen voi myös siirtää seuraavalle laskulle ilmoittamalla asiasta heti laskun saavuttua asiakaspalveluun esimerkiksi sähköpostitse osoitteeseen laskutus@elenia.fi tai soittamalla asiakaspalveluun.

0