Olet täällä

Oppilaitosyhteistyö

Nuoret ovat energia-alan tulevaisuudentekijöitä. Oppilaitosyhteistyö on Elenialle mahdollisuus luoda uutta ja saada tuoreita näkemyksiä toimialan kehittämiseen. Opiskelijat pääsevät verkko- ja lämpöliiketoiminnan näköalapaikalle soveltamaan opittua käytäntöön, oppimaan toimialasta sekä verkostoitumaan alan tekijöiden kanssa.

Elenian oppilaitos- ja opiskelijayhteistyön kohteena ovat tapahtumat ja hankkeet, joista on hyötyä sekä opiskelijalle ja että meille yrityksenä. Yhteistyömme painottuu Elenialla tehtäviin opinnäyte- ja harjoitustöihin, työ- ja kesäharjoitteluun sekä yritys- ja ainejärjestötilaisuuksiin. Meillä vierailee vuosittain ryhmiä eri oppilaitoksista ja olemme mukana opiskelija- ja rekrytointimessuilla. Meiltä voi pyytää myös henkilöä oppilaitokseen esimerkiksi luennoitsijaksi tai projektin ohjaajaksi. 

Yhteistyöoppilaitokset ovat olleet pääsääntöisesti toimialueemme tekniikan ja kaupallisen alan oppilaitoksia sekä yliopistoja ja korkeakouluja. Teemme myös kansallisen ja kansainvälisen tason tutkimus- ja kehitysyhteistyötä erilaisissa projekteissa korkeakoulujen ja yhteistyöorganisaatioiden kanssa.

0