Olet täällä

Työskentely Elenialla

Arjen työskentelyn ja toimintatapojen ohjenuorana on yhteisesti rakennettu arvopohja. Olemme erityisen ylpeitä siitä, että Elenian arvot on henkilöstö itse luonut. Arvoissamme heijastuvat elenialaisten yhteinen tahto ja liiketoimintamme luonne: asiakasta lähellä, vastuullinen kumppani, yhdessä aikaansaaminen ja rohkeus uudistua.

Energia on arjen perusta, sillä ilman sähköä tai lämpöä arki ei suju. Asiakkaiden luottamus meitä kohtaan syntyy hyvin tehdystä työstä ja hyvästä palvelusta. Otamme Elenialla työstä ja työyhteisöstä vastuuta sekä annamme tukea työkavereille hyvien tulosten aikaansaamiseksi. Rohkeasti uudistuva asenne antaa hyvät mahdollisuudet ammatilliselle kehittymiselle ja hyvinvoinnille. Elenialla työskennellään pitkiä työuria ja monet myös vaihtavat tehtäviä uransa varrella. Reilun 300 elenialaisen joukossa on nuoria suoraan koulunpenkiltä sekä myös jo kokeneempia osaajia.

Mittaamme säännöllisesti henkilöstön ja kumppaneidemme tyytyväisyyttä ja teemme niiden pohjalta toimintaa ja työkulttuuria kehittäviä toimenpiteitä.

Tutustu Elenian tarinaan

Asiakasta lähellä
Asiakas virittää työyhteisömme tavoittelemaan tuloksellisesti uusia tapoja palvella ja kehittää liiketoimintaamme. Pidämme sen, minkä lupaamme.​

Vastuullinen kumppani
Vaadimme itseltä ja kumppaneiltamme korkeatasoista vastuullisuutta. Välitämme aktiivisesti omasta ja yhteisestä työturvallisuudesta ja -hyvinvoinnista.​

Yhdessä aikaansaaminen
Meillä on tekemisen meininki ja tulokset puhuvat puolestamme

Rohkeus uudistua
Rohkeus uudistua vie eteenpäin. Se vaatii asennetta. Tietoon, taitoon ja kokemukseemme perustuen viemme eteenpäin omaa ja koko toimialan kehitystä.
0