Olet täällä

BIT-tuotantopalvelutiimin esimies Tampereelle

Haemme asiantuntijatiimin esimiestä Elenia-konsernin BIT-tuotantopalveluista vastaavaan tiimiin, joka on toinen Elenian BIT-palveluiden tiimeistä. BIT-palvelut, eli Elenian Business IT-palvelut on yli 20 henkeä käsittävä porukka liiketoimintateknologian osaajia. Meillä on aktiivinen rooli kehityshankkeissamme ja hoidamme ylläpitoa sekä ratkomme päivittäisiä haasteita ja vikatilanteita. 

Yhteiskunnallisesti tärkeänä toimijana kyberturvallisuus ja tietoturvalliset ratkaisut ovat tekemisemme ytimessä. Meille on tyypillistä tehdä harkitun analyyttisiä ratkaisuja, mutta asiat viemme päätökseen rennon mutkattomalla otteella. Tehtävä sopii hyväntuuliselle ja aikaansaavalle osaajalle, joka tarttuu rohkeasti toimeen ja omaa sosiaalista pelisilmää, hyvän huumorintajun sekä reippaan palveluasenteen. 

Tämä on mahdollisuus päästä työskentelemään laaja-alaisessa roolissa alalla tunnetusti edelläkävijän maineessa olevassa konsernissa, joka ottaa suuria harppauksia digimurroksessa. Maailmamme ei siis ole valmis, vaan palveluidemme jatkuva kehittäminen tuo varmasti kiinnostavia haasteita.

Lisätietoja tehtävästä tai työskentelystä Elenialla antaa CIO Jenni Heinisuo, puh. 040 8622044 pe 1.3. klo 10–12.

Tarkempi kuvaus tehtävästä ja hakuohjeet täältä.