Data-analyytikko Elenia Oy:lle

Haemme Elenia Oy:lle Tampereelle määräaikaiseen työsuhteeseen 31.12.2019 saakka

DATA-ANALYYTIKKOA

Meillä on vahva halu kasvattaa data-analytiikan osaamistamme. Toimintamme digitalisointi on näyttänyt meille, että data-analytiikan sekä koneoppimisen hyödyntämisessä on suuri potentiaali sähköverkko-omaisuutemme kunnossapidolle. Tässä työssä sen merkityksellisyys tulee uusien käytäntöjen ja toimintatapojen kehittämisestä toimialalle, jolla on suora vaikutus yhteiskuntamme infrastruktuuriin ja verkkoalueellamme elävän miljoonan ihmisen arkeen. 

Tavoitteenamme on tämän, meille osin uudenlaisen tekemisen, kautta optimoida sähköverkkomme kunnossapito-ohjelmaa. Data-analytikko osallistuu kunnonhallinnan kehitysprojektiin, jonka tavoitteena on tuoda data-analytiikan ja koneoppimisen sekä esineiden internetin mahdollisuudet osaksi verkko-omaisuutemme kunnonhallintaa. Näin pääsemme kohdistamaan kunnossapidon toimenpiteet oikeisiin paikkoihin ja varmistamme verkkomme toimintavarmuutta ennakoiden.

Koska tämä rooli on tiimissämme uusi, se tulee varmasti muovautumaan niin hakijan osaamisen kuin kiinnostuksen kohteiden mukaan. Selvää on, että kun työskennellään sähköverkkoasiantuntijoiden ja it-taitajien välimaastossa, teknisestä taustasta ja/tai koulutuksesta on varmasti hyötyä. Näin ollen kokemus tilastollisista analyyseistä, koneoppimisen soveltamisesta, AWS-alustan työkaluista sekä R tai Python ohjelmointikielistä on eduksi.

Tarkempi kuvaus tehtävästä ja hakuohjeet täältä.

Lisätietoja tehtävästä tai meillä työskentelystä antaa Kunnonhallinta- ja turvallisuuspäällikkö Turo Ihonen, puh. 040 752 2919 tai sähköposti turo.ihonen@elenia.fi