Olet täällä

Elenia ehdolla parhaaksi sähkönjakelun brändiksi energia-alan maailmanlaajuisessa kilpailussa

Islannissa järjestetään 9.–10. lokakuuta kansainvälinen energia-alan bränditapahtuma CHARGE, jonka yhteydessä kilpaillaan energia-alan parhaiden brändien CHARGE Awards -palkinnoista. Sähköverkkoyhtiö Elenia on valittu kilpailussa kolmen parhaan brändin joukkoon sähkönjakeluyhtiöiden sarjassa.

Energia-alan murros on herätellyt alaa pohtimaan yhä enemmän vahvojen brändien merkitystä ja brändin rakentamista asiakkaita ja yhteiskuntaa parhaiten palvelevalla tavalla. Kansainvälinen CHARGE-bränditapahtuma ja siihen kuuluva CHARGE Awards -brändikilpailu järjestetään nyt toista kertaa Islannissa Reykjavikissa. Brändikilpailun finaaliin valitut yhtiöt edustavat sekä sähkömyynti- että sähkönjakelu- ja kantaverkkoyhtiöitä. Tapahtuma kokoaa Islantiin energia-alan edustajia ja vaikuttajia ympäri maailmaa.

Tänä vuonna yhteensä 23 brändiä nimettiin CHARGE-kilpailun finalisteiksi kuudessa eri sarjassa: paras vakiintunut brändi, paras haastajabrändi, paras vihreä brändi, paras sähkönsiirron brändi, paras sähkönjakelun brändi ja paras tuotebrändi. Kilpailussa mukana olevia yhtiöitä arvioidaan useilla perusteilla, muun muassa millaisin ratkaisuin yhtiö palvelee asiakkaitaan ja miten se erottautuu omassa sarjassaan muista kilpailijoista. Voittajat valitaan asiantuntijapaneelin, kuluttajatutkimuksen ja riippumattoman analyysin tulosten perusteella.

Elenia on nimetty mukaan paras sähkönjakelubrändi -sarjaan kahden muun kilpailijan kanssa. Kaikkien kuuden sarjan voittajat julistetaan Reykjavikissa tiistaina 10. lokakuuta. 
Tutustu CHARGE-tapahtumaan ja brändikilpailuun osoitteessa https://branding.energy/#chargeAwards