Olet täällä

Elenia ja Tampereen Sähkölaitos Ruotsi-ottelun pääyhteistyökumppaneiksi

”On ainutlaatuista saada legendaarinen Ruotsi-ottelu Pirkanmaalle. Pääkonttorimme on täällä Tampereella ja oli itsestään selvää ryhtyä yhdessä Tampereen Sähkölaitoksen kanssa maaottelun pääyhteistyökumppaneiksi tekemään ikimuistoiset kisat Suomen Urheiluliiton ja yleisön kanssa”, sanoo Elenia Oy:n toimitusjohtaja Tapani Liuhala.

”Meille on suuri kunnia osallistua Tampereella tähän yhteen yleisurheilun sytyttävimmistä kisoista. On näytön paikka meille pirkanmaalaisille antaa sekä urheilijoille että kisayleisölle parastamme”, jatkaa Tampereen Sähkölaitoksen toimitusjohtaja Jussi Laitinen.

Tampereen Sähkölaitos sekä sähköverkko- ja lämpöyhtiö Elenia toimivat Tampereella 3.- 4. syyskuuta järjestettävän Ruotsi-ottelun pääyhteistyökumppaneina. Laitinen ja Liuhala näkevät Suomi-Ruotsi maaottelun sytyttävänä hengenluojana niin urheilulle kuin kaikkiaan liikunnan harrastamiselle.

”Yhteiskunnan näkökulmasta tällaisen ison urheilutapahtuman jatkuvuus on merkittävää. Kisoista kotiyleisö saa iloa ja jännitystä. Samalla urheilijat ovat monille yleisurheilua harrastaville lapsille ja nuorille innostavia esikuvia”, Liuhala sanoo.

Elenia ja Tampereen Sähkölaitos ovat mukana maaottelun pääyhteistyökumppaneina tukemassa ottelua, joka antaa elämyksiä ja jännitystä koko perheelle. Maaottelussa kisaavat sekä naiset ja miehet että tytöt ja pojat. Yleisurheilun kotimaisten supertähtien kanssa Ruotsia vastaan kamppailee runsaasti nuoria, tulevaisuuden kärkinimiä.

”Tampereelle on helppo tulla kaikkialta Suomesta. Liput kannattaa hankkia ajoissa, sillä Ratinan stadionin tiivistunnelmaiset katsomot täyttyvät varmasti nopeasti”, kannustaa Laitinen.

Elenialle ja Tampereen Sähkölaitokselle yleisurheilun superviikonloppu on tilaisuus kertoa palveluista ja toiminnasta.  

”Elenia haluaa jakaa tietoa säävarman sähköverkon rakentamisesta, jossa satsauksemme maakaapelointiin nousevat tänä vuonna 115 miljoonaan euroon. Odotukset paremmasta palvelusta kasvavat koko ajan ja siihen haasteeseen me vastaamme”, Liuhala korostaa.

”Tampereen Sähkölaitos osoittaa esimerkillään, että emme ole jääneet lähtötelineisiin. Saamme kertoa suomalaisille Suomen suurimmasta energiakäänteestä; miten olemme ennätysnopeasti siirtyneet käyttämään uusiutuvia energianlähteitä tuotannossamme ja tarjoamme asiakkaillemme esimerkiksi pirkanmaalaisista metsistä tehtyä sähköä ja Näsijärven syvänteistä johdettua kaukojäähdytystä”, kertoo Laitinen.

Lisätietoja

Tapani Liuhala , toimitusjohtaja , puh. 0400 33 11 30,  tapani.liuhala@elenia.fi  

Jussi Laitinen,  toimitusjohtaja, 050 5428362,  jussi.laitinen@sahkolaitos.fi   

Tiina Haapanen,  tapahtumapäällikkö,  050 301 1372,   tiina.haapanen@sul.fi
 

Elenia Oy palvelee 417 000 kotitalous-, yritys- ja yhteiskunta-asiakasta yli sadan kunnan alueella Hämeessä, Pirkanmaalla, Keski-Suomessa sekä Etelä- ja Pohjois-Pohjanmaalla. Huolehdimme sähköverkon toimivuudesta ja uudistamisesta, rakennamme sähköverkkoa ja -liittymiä kumppaniyhtiöittemme kanssa. Mittaamme asiakkaidemme sähkönkulutuksen ja toimitamme energiatiedot sähkönmyyjille. Lisäksi kehitämme tulevaisuuden sähköverkkoa uutta teknologiaa hyödyntäen. Toimimme ympäristöstä huolehtien ja edistämme Suomen sähkömarkkinoiden kehitystä.

Tampereen Sähkölaitos on monipuolinen energia-alan konserni, joka toimittaa luotettavasti, ympäristöystävällisesti ja asiakasläheisesti sähköä, kaukolämpöä ja kaukojäähdytystä yksityis- ja yritysasiakkaillemme pääasiassa Pírkanmaalla. Vuonna 1888 perustettu Sähkölaitos tuottaa nyt energiaa myös kotien roskapusseista: Tammervoiman hyötyvoimalaitoksen vihkiäisiä juhlitaan kesäkuussa 2016.