Olet täällä

Elenia ja vastuullisuus 2018 -raportti

Älykäs sähköverkko uudistuu osaksi ilmastoratkaisujen ydintä

Vastuullisuus on Elenian toiminnan perusta. Elenian ensimmäisessä verkko- ja asiakaspalveluliiketoiminnan kattavassa vastuullisuusraportissa kerromme kehittämistyömme tuloksista ja tavoitteista.

Ilmastonmuutos on aikamme suurin haaste. Sähköverkkopalveluille ilmastonmuutos tuo riskejä ja nostaa ne ilmastoratkaisujen ytimeen. Arki kodeissa, yrityksissä ja yhteiskunnassa tarvitsee älykkään ja toimivan sähköverkon. Tässä Elenia on näyttänyt suuntaa Suomessa ja kansainvälisesti. Olemme tuoneet parinkymmenen vuoden ajan käyttöön älykkäitä sähköverkon innovaatioita. Samaan aikaan uudistamme verkkoamme säävarmaksi osaksi energiankäytön ilmastoratkaisuja.

Vuonna 2018 osallistuimme ensimmäistä kertaa maailmanlaajuiseen infrastruktuurialan vastuullisuutta mittaavaan Global Real Estate Sustainability Benchmark -arviointiin. Saimme arvioinnissa täydet viisi tähteä, mikä osoittaa, että toimintamme vastuullisuus on hyvällä tasolla alamme kansainvälisessä vertailussa.

Nyt olemme ottaneet seuraavan askeleen vastuullisuuden kehittämisessä. Vastuullisuusohjelmamme ohjaa tekemään työmme entistäkin järjestelmällisemmin tavoitteidemme saavuttamiseksi. Vastuullisuusraporttimme antaa kattavan kuvan tästä työstämme.

Tutustu Elenia ja vastuullisuus 2018 -raporttiin