Elenia kiittää asiakkaitaan runsaasta palautteesta sähköverkon kehittämistä koskien

Keräsimme Elenia Avoin -palvelussa touko-kesäkuussa palautetta sähköverkon kehittämissuunnitelmastamme. Palvelussa oli kävijöitä kuukauden aikana yli 16 000.

Avasimme toukokuussa Elenia Avoin -palvelun, jossa asiakkaamme saivat tutustua omaan elämänpiiriinsä sähköverkon kehittämiseen nyt ja tulevaisuudessa. Samalla keräsimme palvelun kautta palautetta sähköverkon kehittämissuunnitelmaamme, joka palautetaan Energiavirastolle kesäkuun lopussa.

Elenia Avoin -palveluun tutustui kuukauden aikana yli 16 000 käyttäjää ja saimme palautetta lähes 800 asiakkaaltamme. Avoimet palautteet olivat erittäin hyvin jäsenneltyjä ja pohdittuja. Lämmin kiitos jokaiselle palveluun tutustuneelle ja palautetta jättäneille.

Elenian jakeluverkkoasiantuntijat käyvät palautteita tällä hetkellä läpi ja arvioivat niiden vaikutusta kesäkuussa Energiavirastolle luovutettavaan kehittämissuunnitelmaan. Kerromme kesän aikana lisätietoa tuloksista.

Kehittämissuunnitelman vaikuttamisen aika sulkeutunut, mutta Elenia Avoin -palvelu jää käyttöön ja palautetta sähköverkon kehittämisestä voi sen kautta edelleen meille antaa. Kaikki palautteet käsitellään myös jatkossa.

Palautetta antaneiden kesken arvottiin yhteensä 12 hotellilahjakorttia ja lahjakortin voittivat Tarja, Jenni, Paavo, Raimo, Timo, Heikki, Sami, Sanna, Juho, Ilkka, Hermanni ja Esko. Onnittelut voittajille vielä kerran! Voittajille on ilmoitettu henkilökohtaisesti.

Maisemakuva, jossa Elenia Avoin grafiikkaa päällä