Olet täällä

Elenia kouluttaa turvallisuutta maarakentajille

Elenian jatkuvan parantamisen tavoitteena on vahvistaa ja ylläpitää Elenian omaa sekä kumppaneitten työturvallisuutta ja työhyvinvointia. Toissavuonna alkaneessa TEKO – Terveenä kotiin -ohjelmassa olemme tehneet jatkuvasti tiivistyvää kehitystyötä yhdessä kumppaneittemme kanssa turvallisuusasenteiden ja -kulttuurin eteen. Vaikka turvallisuustyö etenee, tapaturmia edelleen sattuu. Nyt tehostamme erityisesti maanrakentajien turvallisuusosaamista uudella sähköverkkotyömaiden turvallisuuden ennaltaehkäisyyn keskittyvällä koulutuksella. Tavoitteemme on varmistaa, että Elenian turvallisuusperiaatteet tavoittavat jokaisen, myös alihankkijoiden palveluksessa olevan, työntekijän.

Toteutamme parhaillaan erityisesti maarakentajille suunnattua turvallisuuskoulutusta, menossa on TEKO-koulutus maarakentajille. Koulutuksessa yhteistyökumppaninamme toimii Peilipinta Consulting. Koulutuksessa käsitellään sähköverkkorakentamiseen liittyviä turvallisuusasioita erityisesti maarakentajien näkökulmasta sekä perehdytään Elenian vaatimuksiin ja toimintatapoihin. Olennaisena osana koulutusta ovat keskustelut, joissa käsiteltäviä asioita peilataan erityisesti omaan työhön ja omiin kokemuksiin.

TEKO-koulutus maanrakentajille on suunnattu erityisesti Elenian töissä työskenteleville maarakennusalan ammattilaisille, kaikkien kumppaneittemme vastuuhenkilöille sekä elenialaisille. COVID-19 tilanteen takia tilaisuudet järjestetään webinaarikoulutuksina. Tavoitteenamme on 500 koulutuksen suorittanutta vuonna 2021.

Lisätietoja      
Projektipäällikkö: Mikko Kapanen, 040 359 2462, mikko.kapanen@elenia.fi
Turvallisuuspäällikkö: Turo Ihonen, 040 752 2919, turo.ihonen@elenia.fi