Olet täällä

Elenia on valmiudessa talviseen myrskytuuleen

 

Elenia on varautunut keskiviikon ja torstain aikana ensi yölle sekä perjantaipäivälle ennustettuun talviseen myrskytuuleen. Sääennusteiden mukaan matalapaineen rintama tuo eteläiseen Suomeen kovaa puuskaista tuulta, jossa tuulen nopeudet voivat nousta myrskylukemiin. Luvassa on myös lumentuloa.

- Asiakkaiden kannattaa seurata sääennusteita ja varautua siihen, että kovimmat tuulet saattavat kaataa puita ja lennättää oksia katkoen sähköjä. Maa ei ole vielä jäätynyt ja puut ovat tästä syystä edelleen herkempiä kaatumaan ja taipumaan. Seuraamme tilannetta läpi yön ja olemme valmiudessa toimia, jos myrskyn vuoksi alkaa tulla sähkökatkoja, sanoo käyttöpäällikkö Turo Ihonen.

Ota käyttöön maksuton tekstiviestipalvelu
Saat tekstiviestillä tai sähköpostitse tiedon sähkökatkosta ja sen arvioidusta kestosta. Kun sähköt ovat taas päällä, lähetämme uuden viestin. Palvelu on maksuton. Viestiä emme lähetä muutaman sekunnin tai minuutin sähkökatkosta. Maksuttoman palvelun voi ottaa käyttöön www.elenia.fi sivujen Minun sivuni -palvelun kautta.

Jos käytät Minun sivuni -palvelua ensimmäistä kertaa, tarvitset rekisteröitymistä varten asiakasnumerosi ja sähkönkäyttöpaikan tunnuksen. Ne löytyvät helpoiten sähkölaskun oikeasta yläreunasta. 

Karttapalvelussa näet sähkökatkotilanteen reaaliajassa
Katso karttapalvelusta kotikuntasi sähkökatkotilanne. Kartalla voit siirtyä aluetasolta kuntatasolle ja kuntatasolta kotisi lähialueelle tarkastelemaan sähkökatkotilannetta. Siirry kartalle

Vikapalvelunumerosta saat tietoa kellon ympäri
Palvelemme sähköasiakkaita vikapalvelunumerossa 020 690 911 kellon ympäri. Puhelu ohjautuu sähkön käyttöpaikan postinumeron perusteella alueesi sähkökatkosta kertovaan nauhoitettuun tiedotteeseen. Halutessasi puhelu siirtyy vikapuhelinpalveluun. Jos tiedossasi on sähkökatkon aiheuttaja tai tarkempi vikapaikka, voit kertoa tämän vikapuhelinpalveluumme.