Olet täällä

Elenia varmistaa valmiudet palveluun koronan aiheuttamassa poikkeustilanteessa

Elenian koronatilanteen valmiusryhmä on helmikuun alusta lähtien ylläpitänyt valmiutta varmistaa sähkönjakelu myös poikkeustilanteessa yhteistyössä koko henkilöstömme kanssa. Nyt olemme tarkistaneet varautumistoimet ja valmiudet maan hallituksen tänään tekemiä tiukkoja linjauksia vastaaviksi varmistaaksemme osaltamme Suomen päätöksiä koronan hallinnassa.

Huolehdimme arjen sujumisesta toimittamalla sähkö käyttöön koteihin, yrityksiin ja yhteiskunnan palveluihin. Osana normaalia ja kattavaa varautumissuunnitelmaamme olemme varautuneet myös tartuntatautitilanteisiin. Koronan riskien minimoimiseksi toimimme viranomaisten linjausten ja ohjeiden mukaan samaan aikaan, kun keskitymme sähkönjakelun perustoiminnan ja palvelun normaaliin ylläpitoon.

Seuraamme jatkuvasti koronatilannetta ja toimimme tilanteen muutosten mukaan ennalta ehkäisevästi yhteistyössä kumppaneittemme ja viranomaisten kanssa. Päivitämme toimintaamme koronatilanteen vaatimalla tavalla varmistaaksemme henkilöstömme, asiakkaittemme ja sidosryhmiemme terveyttä ja turvallisuutta toimillamme. Olemme ohjeistaneet varautumisesta myös yhteistyökumppaneitamme sekä sopineet menettelytavoista tässä poikkeustilanteessa.

Palvelumme sujuu tällä hetkellä normaalisti. Turvaamme sähkönjakelun myös koronaepidemian edetessä.