EleniaGO-mobiilipeli täyttää tänään kolme vuotta

Mobiipelin syntymäpäiviä juhlitaan villillä viikonlopulla perjantaista sunnuntaihin 10.-12.5, jolloin sähköverkon kohteiden kuvausrajoitus ei ole voimassa.

EleniaGO on maksuton mobiilipeli, jossa ottamalla kuvia Elenian sähköverkon osista ja osallistumalla haasteisiin keräät pisteitä ja pisteillä lunastat palkintoja.

EleniaGO-mobiilipelissä tarvitsemme apuasi sähköverkkoa uhkaavien tihulaisten taltuttamiseen: hyppää kartalle, nappaa kuvia muuntamoista ja jakokaapeista – pidät sähkön virtaamassa. Tihulaisia kukistamassa pelissä ovat mainiot hahmot, supersankarimme Matti Megawatti, Milli Ampeeri ja Aimo Voltti.

Villi viikonloppu synttäreiden kunniaksi

Normaalisti EleniaGO:ssa voi yhdestä sähköverkon kohteesta ottaa kuvan vain yksi pelaaja kerran viikossa. Nyt villinä viikonloppuna kustakin kohteesta voi jokainen pelaaja ottaa yhden kuvan.

Nyt onkin hyvä aika lähteä ulos liikkumaan ja kuvailemaan koko perheen tai kavereiden kesken. Kaikki pääsevät keräämään pisteet joka kohteelta ja tilaamaan pisteillä palkintoja. Palkinnoissa saatavilla muun muassa tyylikkäät EleniaGO-sukat.

Kiitos kaikille pelaajille, että autatte meitä pitämään sähköverkon kunnossa. Kolmen vuoden aikana pelissä on otettu jo huimat 130 000 valokuvaa. Valokuvat analysoidaan tekoälyn avulla ja mahdolliset löytyvät viat tai puutteet korjataan. Näin pidämme yhdessä huolta elintärkeästä sähköverkosta.

Peli on ladattavissa Google Playsta ja App Storesta.