EleniaGO-mobiilipelissä otettu jo yli 89 000 kuvaa sähköverkon kohteista

EleniaGO-pelissä pelaaja kerää pisteitä ja palkintoja ottamalla kuvia Elenian sähköverkon jakokaapeista ja muuntamoista. Pelissä on otettu jo yli 89 000 kuvaa 33 700 eri kohteesta. Pelistä on juuri julkaistu uusi versio.

Maksutonta EleniaGO-mobiilipeliä voi pelata Elenian verkkoalueella. Pelissä pelaaja kerää pisteitä ottamalla kuvia sähköverkon kohteista ja pisteillä hän voi lunastaa palkintoja. Elenian sähköverkossa on jakokaappeja ja muuntamoita yli 80 000. Peli on ollut markkinoilla kaksi vuotta ja kuvattujen kohteiden määrä on kohonnut jo 33 700:een.

Elenia käyttää pelissä otettuja kuvia sähköverkon kunnossapidon, suunnittelun ja viankorjauksen apuna. Valokuvat analysoidaan tekoälyn avulla. Valokuvien ja pelaajien tekemien ilmoituksien avulla on pystytty kahden vuoden aikana korjaamaan ennaltaehkäisevästi kymmeniä sähköverkon kohteita ja siten parannettu sähkönjakelun varmuutta.

EleniaGOn uudessa versiossa on parannettu pelin käytettävyyttä. Kuvien lähettämistä on nopeutettu, jotta pelaaminen sujuu jouhevammin myös heikompien verkkoyhteyksien päässä. Kuvien oton yhteyteen on myös lisätty mahdollisuus tienata lisäpisteitä ilmoittamalla kuvattavien kohteiden kunnosta tai kohteiden mahdollisista puutteista kätevällä valikolla. Käytössä on edelleen myös aiemmissa versioissa mukaan tulleet uutuudet kuten voimahahmot ja huippupistekohteet.

Lataa entistä parempi EleniaGO AppStoresta tai Google Play -kaupasta.

Avaa sisältö uudessa ikkunassa