EleniaGO-mobiilipelistä julkaistiin uusi versio – lataa ja pelaa, voit voittaa sähköpotkulaudan!

EleniaGO on maksuton mobiilipeli, jossa ottamalla kuvia Elenian sähköverkon osista ja osallistumalla haasteisiin keräät pisteitä ja pisteillä lunastat kivoja palkintoja. Lataa nyt pelin uusi versio, pelaa ja osallistut sähköpotkulaudan arvontaan!

Maksuton EleniaGO-kännykkäpeli kannustaa ulkoliikunnan yhteydessä napsimaan kuvia sähköverkon pömpeleistä. Kuvia ottamalla ja haasteita suorittamalla pelaaja ansaitsee pisteitä, joilla voi lunastaa palkintoja tai pisteet voi lahjoittaa ilmastotyöhön.

Pelissä otetut valokuvat tallentuvat Elenian tietokantaan, josta niitä analysoidaan hyödyntämällä kuvatunnistuksen tekoälyä. Kuvien avulla pystymme seuraamaan verkkokomponenttien kuntoa sekä suunnittelemaan sähköverkon rakentamista ja uudistamista entistä paremmin. Jokainen kuva auttaa ehkäisemään sähkökatkoja ja suojelemaan sähkön häiriötöntä kulkua.

Lataa EleniaGO sovelluskaupastasi, rekisteröidy peliin ja kerää vähintään 20 pistettä 31.7.2022 mennessä ja voit voittaa arvonnassa Xiaomi Mi Electric Scooter 3 -sähköpotkulaudan!

Pelin voi ladata Google Play -kaupasta tai App storesta. EleniaGO on pelattavissa Elenian verkkoalueella ja peli soveltuu yli 13-vuotiaille.

Kuvassa EleniaGO-logo ja hahmo sähköpotkulaudalla