Elenialle Nolla tapaturmaa -foorumin korkein tasoluokitus

Elenialle on myönnetty Nolla tapaturmaa -foorumin korkein tasoluokitus I – Maailman kärjessä, tunnustuksena työturvallisuuden edistämisestä.

Nolla tapaturmaa – foorumin toiminnan perustana on nolla-ajattelu, joka tarkoittaa sitoutumista ja kokonaisvaltaista työturvallisuuden, -terveyden ja -hyvinvoinnin jatkuvaan parantamiseen. Työturvallisuuden tasoluokituksen ovat saaneet vuonna 2023 yhteensä 108 työpaikkaa.

Elenia on kehittänyt turvallisuutta aktiivisesti vuosien ajan, ja erityisesti viime vuonna turvallisuuden kehittämisessä on näkynyt yhteistyö kumppaneidemme kanssa. Kehitystä toteutetaan yhteistyössä ja haluamme jakaa hyviä oppeja koko verkostoomme.

- Vastuullisuutemme perusasioita on varmistaa, että kaikilla on turvallinen ja terveellinen työympäristö. Haluamme tulevaisuudessakin kehittää Elenian, kumppaneidemme sekä koko toimialan turvallisuutta jatkuvasti uudelle tasolle ja varmistaa, että jokainen Elenian töitä tekevä pääsee joka päivä terveenä kotiin, sanoo Elenian turvallisuuspäällikkö Turo Ihonen.

Pyrimme kaikki kohti yhteistä tavoitettamme: terveenä kotiin, joka päivä!

>> Lue lisää työturvallisuuden tasoluokituksesta