Olet täällä

Elenian ja Keypron yhteistyö kaapeleiden sijaintitietopalvelussa laajenee 1.6. alkaen

Sähköverkkoyhtiö Elenia ja verkkotietoratkaisuihin erikoistunut palveluyritys Keypro ovat allekirjoittaneet palvelusopimuksen. Sopimuksen myötä Keypro vastaa kokonaisuudessaan Elenian kaapeleiden sijaintitietopalveluun liittyvästä asiakaspalvelusta 1.6.2017 alkaen.

Keypro on toiminut Elenian kumppanina sähköisissä sijaintietopalveluissa marraskuusta 2016 alkaen. Nyt palvelukokonaisuus laajenee kattamaan sijaintitietopalveluihin liittyvän puhelinpalvelun. Jatkossa Elenian asiakkaat voivat asioida sijaintietopalveluun liittyvissä asioissa Keypron sähköisessä kaivulupa.fi-palvelussa tai Keypron puhelinpalvelussa.

–Keypron palvelu on toiminut erinomaisesti, joten yhteistyön laajeneminen on luonnollinen jatke palveluidemme kehittämisessä. Haluamme varmistaa yhdessä kumppaneidemme kanssa, että asiakkaamme voivat käyttää palveluitamme jatkossakin joustavasti ja laadukkaasti, kertoo Elenia Palvelut Oy:n toimitusjohtaja Ville Sihvola.

 

Keypro on suomalainen verkko- ja paikkatietoratkaisuihin erikoistunut ohjelmisto- ja palveluyritys yli kahdenkymmenen vuoden ammattitaidolla. Yhtiön asiakkaita ovat erilaisten maanalaisten ja -päällisten verkkojen omistajat, urakoijat, suunnittelijat ja ylläpitäjät. Keypro palvelee yli 200 asiakasta kattaen tietoliikenneverkot, vesihuoltoverkot, sähkön jakelun, katuvalaistuksen, kaukolämmön ja maakaasun. Keypro toimittaa ammattipalveluja sekä verkkotietoratkaisuja useisiin maihin, ja yhtiön partneriverkosto kattaa yli 10 maata. Lisätietoja: www.keypro.fi

Kuva: Elenia Palvelut Oy:n toimitusjohtaja Ville Sihvola ja Keypro Oy:n toimitusjohtaja Toni Paila allekirjoittivat palvelusopimuksen, joka tulee voimaan 1.6.2017