Olet täällä

Elenian yhteistyö paikallisten urakoinnin aluekumppaneiden kanssa jatkuu

Elenia on sopinut kaikkien viiden aluekumppaninsa kanssa nykyisten sähkönjakeluverkon urakointisopimusten optiokauden lunastamisesta ja yhteistyö jatkuu 31.1.2024 saakka. Sopimuskumppanit ovat Elite Group, Eltel Networks Oy, Exsane Oy, Omexom ja TLT-Connection Oy.

- Sopimukset ovat meille merkittäviä, sillä paikallisesti toimivat aluekumppanimme ovat käyntikorttimme asiakkaillemme. Aluekumppanit hoitavat muun muassa uusien sähköliittymien rakentamisen, kertoo Elenian Kumppanuus- ja innovaatiopäällikkö Harri Salomäki.

- Olemme olleet tyytyväisiä aluekumppaneidemme työhön ja sopimuksen jatkuvuuden varmistaminen ajoissa mahdollistaa pitkäjänteisen toiminnan kehittämisen. Työturvallisuus, Elenian asiakkaitten kokemus palvelustamme ja toiminnan laatu ovat yhteistyömme jatkuvan parantamisen keskiössä. Hienoa on myös näiden sopimusten merkittävä paikallinen työllistämisvaikutus, joka on yli 350 henkilötyövuotta vuosittain, Salomäki toteaa.

Elenian sähköverkkoalue on jaettu 20 urakointialueeseen, joista jokaisella on yksi vastuullinen sopimuskumppani. Sopimusten kokonaisarvo on noin 30,2 miljoonaa euroa vuodessa. Sopimukset sisältävät sähkönjakeluverkon suunnittelu-, rakentamis-, kunnossapito-, vianhoito- ja palvelutöitä.