Olet täällä

Hankinta-asiantuntija Tampereelle

Elenian Hankinta- ja logistiikkapalvelut -tiimiin Tampereelle etsitään hankinta-asiantuntijaa.

Hankinta-asiantuntijan päätehtävänä on vastata sähkö- ja optisen kuituverkon rakentamisessa tarvittavien materiaalien hankinnasta ja logistiikkaketjun hallinnasta. Toimenkuvaan kuuluu materiaalikumppanien johtaminen keskittyen erityisesti tukkuriyhteistyöhön, logistiikkaketjuun ja materiaalimenekin ennustamiseen yhdessä sisäisten ja ulkoisten sidosryhmien kanssa.

Avainasemassa on myös kehitystyö, jolloin tehtävänä on löytää materiaalille uusia logistiikkaratkaisuja sekä materiaalivirran hallintaan uusia työkaluja, järjestelmiä ja kumppaneita. Meille on tärkeää, että materiaalit hankitaan vastuullisesti ja yhteiskunnan tarpeen huomioon ottaen turvallisesti ja ympäristöystävällisesti.

Hankinta-asiantuntija tekee yhteistyötä eri materiaalitoimittajien ja muiden sidosryhmien kanssa. Tällä hetkellä Elenian materiaalikumppaniverkosto on hallussa Euroopan laajuisesti ja tavoitteenamme on kasvaa globaaliksi toimijaksi.

Tarkempi kuvaus tehtävästä ja hakuohjeet täältä.

Lisätietoja tehtävästä tai työskentelystä Elenialla antaa materiaali- ja logistiikkapäällikömme Turkka Kalliorinne, puh. 040 661 4766. Turkan tavoittaa parhaiten 15.4. klo 15 - 16 tai 29.4. klo 13-14 tai sähköpostitse turkka.kalliorinne@elenia.fi