Olet täällä

Hyvitykset ja korvaukset sähkökatkoista asiakkaille automaattisesti

Elenia maksaa omaa vapaaehtoista hyvitystään yli 6 tunnin sähkökatkoista asiakkailleen ainoana verkkoyhtiönä Suomessa. Ensimmäisten arvioiden mukaan maksamme 6 – 12 tunnin sähkökatkoista hyvitystä reilulle 2800 asiakkaalle.

Lakisääteistä yli 12 tunnin vakiokorvausta tulee saamaan reilut 1300 asiakasta. Sekä yli 6 tunnin hyvitykset että 12 vakiokorvaukset maksamme asiakkaillemme automaattisesti.

Voit perehtyä hyvityksiin ja korvauksiin klikkaamalla tästä

Tekstiviestillä tietoa yli 91 000 kertaa

Sähkökatkoista tilannetietoa kertovan tekstiviestipalvelun käyttö laajenee jatkuvasti. Juuri koetun talvimyrskyn aikana asiakkaamme saivat tietoa sähkökatkoista kaikkiaan yli 91 000 tekstiviestillä. Myös vioista kertovaa karttapalvelua käytettiin paljon. Vierailuja karttapalveluun tehtiin kymmeniätuhansia.

Ota käyttöön maksuton tekstiviestipalvelu

Saat tekstiviestillä tai sähköpostitse tiedon sähkökatkosta ja sen arvioidusta kestosta. Kun sähköt ovat taas päällä, lähetämme uuden viestin. Palvelu on maksuton. Maksuttoman palvelun voi ottaa käyttöön www.elenia.fi sivujen Minun sivuni -palvelun kautta. Jos käytät Minun sivuni -palvelua ensimmäistä kertaa, tarvitset rekisteröitymistä varten asiakasnumerosi ja sähkönkäyttöpaikan tunnuksen. Ne löytyvät helpoiten sähkölaskun oikeasta yläreunasta.