Olet täällä

Katso video - Lampinsaareen valmistuu noin 31 kilometriä säävarmaa sähköverkkoa

Lampinsaareen valmistuu noin 31 kilometriä säävarmaa sähköverkkoa ja kuusi ympäristöystävällistä puistomuuntamoa, mikä tarkoittaa varmempaa sähkönjakelua noin 400 asiakkaallemme.
 
Investoimme kohteeseen maakaapelointiin lähes 700 000 euroa ja hanke saadaan päätökseen joulukuussa 2016. Kumppaninamme Lampinsaaren hankkeessa toimii urakoitsijamme HSK Sähkö Oy.
 
Projektipäällikkö Raimo Jussila kertoo Lampinsaaren käynnissä olevasta urakasta:
 
"Työkohteena videolla on Lampinsaaren entisen kaivoskylän kaapelointia. Kuvista käy hyvin esille eri työmenetelmät esiaurauksesta kaapelikaivannon peittämiseen ja työnjälkien tasaamiseen. Pyöräalustaisenkoneen kuljettaja esiauraa ensin kaapelireittiä ja vaihtaa sitten sopivan kauhan koneen puominpäähän kun kohdalle on osunut kiviraunio. Kivien poiston jälkeen kuljettaja on taas vaihtanut koneeseen sopivan kaapeliauran. Aurauksen yhteydessä kaivantoon lasketaan samalla varoitusnauha ja mahdollisia muitakin kaapeleita, kuten kuitu- ja tievalokaapeleita. Lopussa työn jäljet peitetään ja tasataan työhön parhaiten sopivalla kauhalla. Työvälineen vaihtoa varten koneen kuljettajan ei tarvitse nousta turvallisesta ohjaamostaan pois".