Olet täällä

Kesätyö: Legal Trainee kesäksi Eleniaan

Tule avustamaan tiimiämme Tampereelle lakiasiat ja riskienhallinta -yksikköön. Etsimme uraansa aloittelevaa oikkaria, jolta löytyy sekä tuntumaa että kiinnostusta sopimus- ja liikejuridiikkaan. Tarjoamme sinulle ainutlaatuisen mahdollisuuden kerätä kannuksia ja kasvattaa omaa osaamispääomaasi alan asiantuntijoiden kanssa.

Energiaa arkeen
Energia on arjen perusta – niin asiakkaillemme kuin työyhteisöllemmekin. Legal Traineen tehtävä Elenialla on sinulle loistava ponnahduslauta ja tilaisuus kerryttää arvokasta kokemusta ison konsernin palveluksessa. Pääset oppimaan kattavasti liiketoiminnan sopimusasioita energia-alan edelläkävijäyrityksessä.

Tehtävässä toimit tiiviissä yhteistyössä muiden Elenian lakimiesten kanssa ja sinua coachataan uuden oppimisessa. Tukenasi sinulla on nuorekas työyhteisö sekä Elenian monipuolinen perehdyttämisprosessi. Valmiita vastauksia ei aina ole tarjolla, joten etsimämme Traineen täytyy olla myös utelias ja rohkea oppimaan uutta.

Oikean osaajan tuntomerkit
Tämä tehtävä ei sovi tulevalle kammiojuristille, vaan vaatii sosiaalista pelisilmää, hyvää huumorintajua, uskallusta heittäytyä uusiin tilanteisiin sekä ennen kaikkea oma-aloitteisuutta. Lisäksi tehtävässä menestyminen edellyttää sinulta:
• sopimusjuridiikan perusteiden tuntemusta (esim. suoritettu sopimusoikeuden opintojakso)
• aitoa kiinnostusta uuden oppimiseen ja kehittymiseen
Hyvästä englannin kielen taidostakaan ei ole haittaa, mutta meriittejä tärkeämpää on se, että sinulla on oikea asenne.

Toivomme, että olet nopea liikkeissäsi ja tartut päämäärätietoisesti tähän tilaisuuteen, sillä kyseessä on projektiluonteinen kesätyö ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Näin haet
Jos sinulla herää kysyttävää tehtävästä tai työskentelystä Elenialla, voit ottaa yhteyttä lakimies Iiris Lappalaiseen, p. +358 40 354 3838.

Jätä hakemuksesi ja ansioluettelosi viimeistään 6.4.2018 osoitteessa www.elenia.fi/ura. Huomioithan, että käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana.

 

Elenia Oy on Suomen toiseksi suurin sähköverkkoyhtiö, joka toimii yli sadan kunnan alueella. Satsaamme voimakkaasti älykkäiden sähköverkkojemme rakentamiseen. Teemme kehitystyötä nykyaikaisilla järjestelmillä, joilla varmistamme alueellamme asuvan miljoonan ihmisen ja asiakkaidemme arjen sujumisen.  Olemme siirtyneet uuteen aikaan palveluiden tuottamisessa yhteiskunnalle ja asiakkaillemme yhdessä kumppaniverkostojemme kanssa. Elenia tarjoaa mahdollisuudet kehittyä alan huippuasiantuntijaksi rohkeasti uudistuvassa ja osaavassa työyhteisössä. Panostamme hyvinvointiin ja olemme savuton sekä päihteetön työpaikka!