Kesä on rakentamisen aikaa − muista tilata sähköliittymäsi ajoissa

Vuonna 2022 uusien sähköliittymien rakentaminen jatkui vilkkaana Elenian verkkoalueella. Muista olla ajoissa liikkeellä tämän vuoden sähköliittymätilauksesi kanssa.

Aivan vuoden 2021 rakentamisbuumin tasolle menneenä vuonna ei päästy. Kaikkiaan uusia sähköliittymiä rakennettiin yli 1600 kohteeseen. Rakentamiskohteet keskittyivät paria viime vuotta selkeämmin kasvukeskuksiin ja suosituille kesämökkialueille.

Rakentamisen lisäksi liittymiä suurennettiin lähes 700 kohteessa, näissä näkyi erityisesti muun muassa sähköautojen lataustarpeet. Tiesithän, että tarjoamme ilmaisen latauslaskurin, jolla voit selvittää riittääkö kodin tai muun kiinteistön nykyisen sähköliittymän kapasiteetti omien tarpeidesi mukaiseen sähköauton lataukseen.

Talonrakentajien ja muiden kohteiden sähköistäjien kannattaa olla ajoissa liikkeellä tilaamassa sähköliittymää. Riippuen tapauksesta, liittymän rakentaminen voi viedä useamman kuukauden. Sähköverkon rakentamiseksi tarvittavien lupien saaminen vie ajasta ison osan.

Nyt on siis oikea aika edetä kesän ja syksyn liittymätarpeiden kanssa. Kun liittymätarpeita on paljon, on hyvä varmistaa ennakoiden aikataulujen yhteensovittaminen.

Sähköliittymän hinnan ja arvioidun toimitusajan voit selvittää helposti nettisivujemme hintalaskurista.

Katso tietopaketti sähköliittymän tilaamisesta Elenian verkkosivuilta.

Sähköliittymän hinnan ja arvioidun toimitusajan voit selvittää helposti nettisivujemme hintalaskurista.