Olet täällä

Kumppanivastaava Tampereelle

Etsimme sähköverkkoliiketoimintaamme Tampereelle KUMPPANIVASTAAVAA.

Tarjoamme haasteellisen näköalapaikan dynaamisessa Elenian Aluekumppanuudet -tiimissä. Tiimimme vastaa alueellisten urakointikumppaneidemme johtamisesta, yhteistyöstä, tilaus-toimitus -prosessien kehittämisestä sekä töihin liittyvästä sidosryhmäyhteistyöstä. Tiimin johdettava vuosittainen kokonaisuus on noin 40 miljoonaa euroa. Aluekumppanimme hoitavat vuosittain tuhansia sähköverkon rakentamiseen, kunnossapitoon, vianhoitoon ja palvelutöihin liittyviä työtilauksia. Tiimimme vastuulla on näiden töiden toteutus, huolehtien samalla turvallisuudesta, asiakaskokemuksesta, ympäristöstä, laadusta ja budjetista.

Kumppanivastaava huolehtii vastuullaan olevalta aluekumppanilta tilattujen töiden tavoitteiden mukaisesta toteutuksesta. Tehtävä sisältää laadun- ja turvallisuustason valvontaa sekä turvallisuuskoordinaattorina toimimista.  Kumppanivastaava kehittää  kumppanuutta, toimintamalleja ja toiminnan kokonaislaatua. Ja tekee päivittäistä yhteistyötä aluekumppanin sekä muiden yhteistyökumppaneiden ja sidosryhmien kanssa.

Tarkempi kuvaus tehtävästä ja hakuohjeet täältä.

Lisätietoja tehtävästä tai työskentelystä Elenialla antaa aluekumppanuuspäällikkö Olli Mäntyranta, puh. 040 669 5530. Ollin tavoitat parhaiten To 9.5. klo 9-10, To 16.5. klo 15-16 tai To 23.5. klo 15-16.

Jos haluat kysyä tarkasti kumppanivastaavan päivittäisestä työstä tai kuulla tiimistämme suoraan tiimiläiseltä, voit soittaa tiimimme kumppanivastaavista Tiina Salmelle puh.  044 290 7848. Tiina on parhaiten tavoitettavissa Ti 14.5 klo 15-16 ja To 23.5. klo 15-16.