Olet täällä

Myyntipäällikkö Elenia Palvelut Oy:lle

Haemme Tampereelle Elenia Palvelut Oy:lle innostunutta, asiakaslähtöistä ja energistä myyntipäällikköä vastaamaan myynti ja tekninen tuki -tiimin onnistumisesta.

Myyntipäällikkö vastaa yhdessä tiimin kanssa Elenian valokuituliittymien myynnistä ja Elenian palveluiden teknisestä asiakaspalvelusta. Hän osallistuu uusien palveluiden ja myyntiprosessien kehittämiseen, asiakas- ja sidosryhmäyhteistyöhön sekä vastaa tiimin henkilöstön osaamisen kehittämisestä. Myyntipäällikkö toimii osana Myynti ja energiapalvelut -yksikön johtotiimiä, vastaa vastuualueensa tuloksellisesta johtamisesta ja raportoi tehtävässä yksikönpäällikölle.

Tehtävässä menestyminen edellyttää energistä otetta myyntityöhön, kiinnostusta valokuituliiketoimintaan ja energia-alaan. Odotamme aiempaa kokemusta myyntityöstä ja asiakaspalvelusta sekä esimiestyöstä. 

Tarjoamme mielenkiintoiset ja haasteelliset työtehtävät Elenian palveluliiketoiminnan parissa ja yhteiseen maaliin pelaavassa joukkueessa sekä mahdollisuuden kehittää henkilökohtaisia johtamis- ja esimiestaitoja.

Lisätietoja tehtävästä antaa toimitusjohtaja Ville Sihvola puh. +358 40 560 1595.

Tarkempi kuvaus tehtävästä ja hakuohjeet täältä.