Olet täällä

Tänä vuonna olemme tukeneet Hope ry:n ja Pelastakaa Lapset ry:n työtä

Yhteistyöllä Hopen ja Pelastakaa Lapset yhdistysten kanssa ehkäistään syrjäytymistä ja autetaan kotimaan vähävaraisia lapsiperheitä.

Elenia on tukenut tänä vuonna lapsiperheitä yhteistyössä Hope ry:n ja Pelastakaa Lapset ry:n kanssa. Koronan aiheuttaman poikkeustilanteen vuoksi taloudelliseen ahdinkoon joutuneiden perheiden määrä ja avun tarve on kasvanut ja tukea tarvitaan jatkuvasti.

Hope ry:n vapaaehtoiset tekevät töitä, jotta lapsilla olisi Suomessa tasa-arvoisemmat mahdollisuudet hyvään arkeen. Hope jakaa vähävaraisille ja kriisin kokeneille perheille ruoka-avun lisäksi vaate- ja tavaralahjoituksia sekä lapsille ja nuorille harrastustukea ja vapaa-ajan elämyksiä.

Pelastakaa lapset ry:n mukaan yhä useampi kotimainen perhe on ajautunut taloudelliseen ahdinkoon koronan takia. Vähävaraisilla perheillä on pulaa jopa ruuasta. Pelastakaa Lasten työllä ehkäistään syrjäytymistä ja eriarvoisuuden kasvua. Vapaaehtoisvoimin toimivat paikallisyhdistykset jakavat lisäksi ruokalahjakortteja vähävaraisille lapsiperheille.

Sinäkin voit auttaa - tutustu toimintaan:
www.hopeyhdistys.fi                                                                                       
www.pelastakaalapset.fi