Olet täällä

Tervetuloa liikuntatapahtumaan Elenia Areenalle 5.9.2015

Hämeenlinnan yksi kaikkien aikojen komein kattaus harrastelajeja esittäytyy ensi lauantaina Elenia Areenalla. Lähes 40 urheilun ja liikunnan parissa toimivaa yhdistystä sekä seuraa esittelee toimintaansa 5.9.2015 järjestettävässä tapahtumassa, joka alkaa klo 10.00 ja päättyy klo 15.00.

Esillä on laaja kirjo tekemistä vedessä, maalla ja ilmassa. Vaihtoehdot ulottuvat leppoisasta frisbeegolfista aina huippu-urheiluun asti. Omilla osastoillaan ovat mukana miltei kaikki Hämeenlinnassa toimivat seurat sekä yhdistykset, ja tapahtumaan osallistuu toimijoita myös lähipaikkakunnilta.

Tapahtuma on ilmainen, ja se sisältää sekä ohjelmaa että mahdollisuuden tutustua osastoilla eri lajeihin ja seuroihin. Kaikille löytyy jotakin, järjestäjät lupaavat. 

Tapahtumakoordinaattori Outi Mertamo Häme Eventistä kertoo, että seurat ja yhdistykset tarttuivat innolla tilaisuuteen ja osastoille on riittänyt hyvin ottajia. Ajankohta on mitä mainioin juuri nyt, kun vilkkain harrastuskausi on parhaillaan käynnistymässä.

Tapahtuman taustalla on Elenia Areenan pääyhteistyökumppani Elenia Lämpö Oy, joka haluaa näin innostaa mahdollisimman monia liikunnan pariin.

- Lämmön tuottaminen on meidän juttumme ja sitähän liikunnassakin syntyy, viestintäpäällikkö Mervi Kainulainen Elenia Lämmöstä hymyilee. Hän toivoo, että tapahtumaan tultaisiin koko perheen voimin katsastamaan yhdessä, mitä kaikkia mahdollisuuksia liikuntaan on tarjolla.

Katso lisätietoja www.elenialiikuttaa.fi