Olet täällä

Energia-alan monipuolisia palveluita

Elenia Oy on energia-alan palveluyritys.  Palveluliiketoimintamme tarjoaa energiayhtiöille asiakaspalvelua ja sähkömarkkinoihin liittyviä monipuolisia palveluita, vastaa Elenian hankinnasta ja rakennuttamisesta sekä rakentaa valokuituverkkoa ja -liittymiä.

Asiakasyritystemme kautta palvelemme yli miljoonaa energia-alan asiakasta Suomessa. Toimintamme tärkein tavoite on onnistunut asiakaskokemus. Sen varmistamiseksi panostamme laatuun ja tehokkuuteen kuuntelemalla asiakkaittemme ja asiakasyritystemme palautetta ja toiveita. Haluamme olla energia-alan asiantuntevin ja osaavin palveluntuottaja.

Valokuituverkkoa rakennamme asiakkaiden ja kehittyvän yhteiskunnan tarpeisiin. 

Uudistamme sähkömarkkinoita mahdollistamalla edelläkävijänä uusia teknologia- ja palveluratkaisuja osana energiamurrosta. Aurinko- ja tuulivoiman kasvu tarvitsee rinnalleen asiakkaiden sähkönkulutuksen joustoa sekä virtuaalivoimaloita energiajärjestelmän tasapainon ylläpitämiseksi. Tähän tarpeeseen kehitämme palveluratkaisuja edistääksemme ilmastonmuutoksen torjuntaa. Vastuullisuus on toimintamme perusta.

Asiakkaitamme ovat Elenia, Loimua, Alva, Tampereen Sähkölaitos, Tampereen Sähköverkko, Suomen Kaasuenergia, Auris Kaasunjakelu, Lahti Energia, Järvi-Suomen Energia, Etelä-Savon Energia ja Lempeä (SSS). Hoidamme asiakkaidemme sähkön, kaukolämmön, kaukojäähdytyksen, vedenjakelun  sekä maakaasun myyntiin ja jakeluun liittyvää asiakaspalvelua, laskutusta ja saatavienhallintaa. 

Paras asiakaspalvelu muodostuu luotettavasta ja osaavasta kumppanuudesta

Luottamus. Asiantuntemus, toimivat sekä läpinäkyvä prosessit ja mittarit.
Helppous. Vastaamme kaikkiin energia-alan palveluhaasteisiin puhelinpalvelusta saatavien hallintaan.
Valmiit prosessit. Osaava henkilökunta, huippuluokan kumppanit, ohjausmallit, koulutus ja standardit.

Hyödynnämme palvelutuotannossa Empower IM Oy:n EnerimCIS-tietojärjestelmää. Olemme rakentaneet Empowerin kanssa yhteistyömallin, jossa asiakaspalvelun laatu ja tuottavuus ovat keskiössä.

Videolla asiakasneuvojamme kertovat, mistä erinomainen asiakaskokemus syntyy

 

1