Olet täällä

Elenia Areena -yhteistyö

Elenia Areena - uusia liikunnan mahdollisuuksia ja elämyksiä

Elenia haluaa olla paikallisesti läsnä ja mukana ihmisten arjessa. Keskitymme sponsorointiyhteistyössämme lasten ja nuorten liikuntaan, ympäristöön, kulttuuriin sekä perheiden paremman arjen tukemiseen.

Hämeenlinnan Liikuntahallit Oy ja Elenia Lämpö Oy ovat solmineet merkittävän yhteistyösopimuksen, jolla Elenia Lämpö on Hämeenlinnan Pullerin alueella sijaitsevan urheilutalon pääyhteistyökumppani. Elenia Areena tarjoaa toiminta-ajatuksensa kautta ainutlaatuisen kohtaamispaikan ja mahdollisuuden elämyksiin niin liikunnan kuin myös kulttuurin parissa.

Yhteistyökumppanit ovat luoneet vuorovaikutteisen toimintamallin, joka perustuu yhteisesti sovittuihin arvoihin ja toimintaperiaatteisiin tavoitteena pitkäjänteinen sekä tavoitteellinen yhteistyö. Erilaisten aktiviteettien lisäksi Elenia Lämpö näkyy monipuolisesti Elenia Areenaan liittyvässä markkinoinnissa ja viestinnässä.

Elenia Areena on siirtänyt Hämeenlinnan sisäliikuntamahdollisuudet täysin uudelle aikakaudelle – urheilua voidaan harrastaa erinomaisissa tiloissa aina huipulle saakka. Elenia Areena on päivisin tärkeä koululiikuntatila, joka tarjoaa oppilaille uusia liikuntamahdollisuuksia. Iltaisin sitä käyttävät seurat ja järjestöt. Lisäksi Elenia Areena on Hämeenlinnan seudulla keskeinen tila, jossa voidaan järjestää tulevaisuudessa myös monia muita erilaisia tilaisuuksia ja tapahtumia.

Elenia Areenan tilojen varaukset ja tiedustelut

Elenia Areena sijaitsee osoitteessa Härkätie 17, 13600 Hämeenlinna. Hämeenlinnan Liikuntahallit Oy vastaa Elenia Areenan toiminnasta.
Ota yhteyttä tilavarauksista Hämeenlinnan Liikuntahallien asiakaspalveluun puh. 03 621 2558 (arkisin klo 9.00 - 15.00) tai toimisto@hmlliikuntahallit.fi

Linkki Hämeenlinnan Liikuntahallit Oy:n sivuille

1